Göndör hajúak! Ti mit csináltok (hajvasaláson kívül), hogy valamivel egyenesebb legyen a hajatok? 18/F
hát ismerős a hejzet :S
de ha komolyan zavar (mint éngem xd), akkor van egy vegyi hajegyenesítés... nekem 6 hónapig egyenes marad egykezelés után a ser neve Swartchkopf Glatt fodrász 5000 ért megcsinálja és biztos hatásos! Mondjuk én nyárra most levágattam:S mert gyakran kellett vasalni szal most csak egy kis fufrum van de arra eléga vasaló...
viszont vannak még ilyen hajegyenesítést könnyítő samponok, hajsprayk, amitől tartósabb lesz a vasalás.
rem segítettem
16/F
jeleztem xD
hááháhá. xd
akkor majd matekot is magyarázhatsz :D
meg mondd el,hogy minden városban minden fodrász megtudja-e azt a hajegyenesítést csinálni:D
Hát szerintem meg csinálják mindenhol. Én faluban lakom és a fodrászunk csinálta. Az a lényeg, hogy magadnak ne próbálkozz, mert olyan veszélyes mint a dauer (tulajdonképpen ez egy negatív dauer).
[link] itt tönn termék van ;:)
[link] itt a glatt :P
Én neten is rendeltem, de inkább ha tudom kellékesnél veszem. 16/F
A hajegyenesítés azzal a folyadékkal,ami olyan mint a dauer víz,igazán megviseli a hajad!
Ha már elég töredezett és lemondasz a vasalóról,próbáld meg hajszárítóval ha ügyesvagy ugyanazt a hatást éred el mint 1 hajvassal! :D
És a hajad nem megy tönkre,mert mégsem kap annyi hőt .
szóval nagyon megviseli a hajat?
mert amúgy nekem göndör hajam van és azt vasalom mindig szögegyenesre.. és hajszárítóval nem tudom megcsinálni :\
lehet,majd beszélek egy fodrásszal,hogy mi a véleménye róla :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!