Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Göndör hajúak! Ti mit csinálto...

Göndör hajúak! Ti mit csináltok (hajvasaláson kívül), hogy valamivel egyenesebb legyen a hajatok? 18/F

Figyelt kérdés
mert nekem olyan göndör, de nem kifele göndörödik, csak a fejemen lesz a hajam olyan ide-oda állós
2010. aug. 5. 11:41
 1/10 anonim ***** válasza:
75%

hát ismerős a hejzet :S

de ha komolyan zavar (mint éngem xd), akkor van egy vegyi hajegyenesítés... nekem 6 hónapig egyenes marad egykezelés után a ser neve Swartchkopf Glatt fodrász 5000 ért megcsinálja és biztos hatásos! Mondjuk én nyárra most levágattam:S mert gyakran kellett vasalni szal most csak egy kis fufrum van de arra eléga vasaló...

viszont vannak még ilyen hajegyenesítést könnyítő samponok, hajsprayk, amitől tartósabb lesz a vasalás.

rem segítettem

16/F

2010. aug. 5. 11:47
 2/10 anonim ***** válasza:
11:47 és nem hullik tőle a hajad?:O:D
2010. aug. 5. 11:58
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem hullik... csak egy hétig nem ajánlatos hajatmosni akezelés után és naponta ki kell vasalni hogy még tartósabb legyen ha letelik a hét, akkor elég heti 1x kivasalni.
2010. aug. 5. 16:12
 4/10 anonim ***** válasza:
dege_ijó:O köszii :D
2010. aug. 5. 17:19
 5/10 anonim ***** válasza:
nincs mit "számodra hasznos volt ez a válasz?" xd akk jelizd mert új vok... és haj, bőrápolás, matek kémia biosz irodatom ban verhetetlen vagyok xD
2010. aug. 5. 18:27
 6/10 anonim ***** válasza:

jeleztem xD

hááháhá. xd

akkor majd matekot is magyarázhatsz :D

meg mondd el,hogy minden városban minden fodrász megtudja-e azt a hajegyenesítést csinálni:D

2010. aug. 6. 00:02
 7/10 anonim ***** válasza:

Hát szerintem meg csinálják mindenhol. Én faluban lakom és a fodrászunk csinálta. Az a lényeg, hogy magadnak ne próbálkozz, mert olyan veszélyes mint a dauer (tulajdonképpen ez egy negatív dauer).

[link] itt tönn termék van ;:)

[link] itt a glatt :P

Én neten is rendeltem, de inkább ha tudom kellékesnél veszem. 16/F

2010. aug. 6. 08:38
 8/10 anonim ***** válasza:

A hajegyenesítés azzal a folyadékkal,ami olyan mint a dauer víz,igazán megviseli a hajad!

Ha már elég töredezett és lemondasz a vasalóról,próbáld meg hajszárítóval ha ügyesvagy ugyanazt a hatást éred el mint 1 hajvassal! :D

És a hajad nem megy tönkre,mert mégsem kap annyi hőt .

2010. aug. 6. 12:10
 9/10 anonim ***** válasza:

szóval nagyon megviseli a hajat?

mert amúgy nekem göndör hajam van és azt vasalom mindig szögegyenesre.. és hajszárítóval nem tudom megcsinálni :\

lehet,majd beszélek egy fodrásszal,hogy mi a véleménye róla :D

2010. aug. 6. 13:28
 10/10 A kérdező kommentje:
és a hajsamponok / hajbalzsamok közül melyik az, amelyik legjobban és legtovább kihúzza -már amennyire kihúzza- egyenesre a hajam?
2010. aug. 7. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!