Fiúk, randiznátok egy ilyen szép lánnyal?
2021. júl. 22. 19:42
2/17 anonim válasza:
Babapofi meg minden, de nekem sem az ideàlom , nem is èrdemes pontoznom , egyszerűen nem az esetem
3/17 anonim válasza:
Arcra 10/10. Nagyon szép szabályos arca van, kicsit félelmetesen is. A tökéletessége miatt kicsit túlvilági.
4/17 anonim válasza:
Szar ám annak, aki plasztikával ilyen "szép és bájos".
Persze, amúgy sokan randiznának vele, a ronda lányokkal is szoktak randizni. De azért ez a csaj nem kiemelkedő ám.
5/17 anonim válasza:
Aki nem ismerné a történetét.
6/17 anonim válasza:
4, Miért? Egy eleve szép nőből csináltak egy tökéletest. Miért szar neki?
7/17 anonim válasza:
8/17 anonim válasza:
7, Ezt nem generálisan értem, hanem kifejezetten a testére. Művi, de éppen ezért tökéletesen szabályos és hibátlan.
Ahogyan mondjuk képes vagy rajzolni egy szabályos gömböt, de a valóságban nincsenek szabályos gömbök, hanem szabálytalan kavicsok vannak. Emiatt kicsit természetellenesnek hat, de attól még hibátlan.
9/17 anonim válasza:
Bocsi, hogy nőként írok, de kérdező, ő minden csak nem szép. Ő Barbie-babává operáltatta magát, tehát, ami rajta van, az mind mű.
Egyszerűbb lett volna úgy feltenni a kérdést, hogy fiúk, randiznátok és d..gnátok egy élő gumibabát?
10/17 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!