Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk randiznátok egy ilyen lánnyal?
Figyelt kérdés
Ha van egy szép és okos lány a társaságban, akinél már sok ismerősötök próbálkozott, de a lány elutasította őket emiatt pont, hogy értékesnek találnátok a lányt, amiért megválogatja kivel jön össze és próbálkoznátok nála ti is vagy inkább meg sem próbálnátok mert félnétek hogy titeket is elutasít?2018. márc. 4. 22:29
1/6 anonim válasza:
Ha bejönne, akkor bepróbálkoznék, mondjuk lehet lenne egy kis előítélet, hogy a nem létező szőke herceget várja meg hasonlók.
2/6 anonim válasza:
Én biztos, hogy nem. Miért mondana nekem igent, ha nálam sokkal jobb embereknek nemet mondott?
3/6 anonim válasza:
Igen, miért ne randiznék?
Ha tényleg okos és szép, és nem csak úgy állítja ezt.
Másrészt az kifejezetten tetszik, ha valaki megválogatja, nem csak mindenkivel összefekszik.
Nem félnék, hogy elutasít.
Ha mégis bekövetkezik, akkor így jártam.
Egy próbát mindenképpen megért, ha arra érdemesnek találom.
4/6 anonim válasza:
Bocs de van barátnőm :c khm akarom mondani már el is jegyeztem.
5/6 anonim válasza:
Nem, nem szeretem a belterjes dolgokat
6/6 anonim válasza:
Én félnék hogy elutasít, sőt nem is attól, h elutasít, inkább attól, hogy lesajnál. Bár sztem
megpróbálkoznék vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!