Olyan gyönyörű a zöld szem, nem?
Nekem is barna jutott, annyira unalmas...
Zöld szem sötét hajjal a legszebb.
nekem ilyesmi színű a szemem talán ici picivel barnább :S de nemszeretem mert akkor vagy lenne zöld vagy barna ne is fosság :S
nekem züld a szemem de ezzel az eggyel meg vagyok elégedve magamon :D:P
Juj, el ne kenődj! A legjobb szemszín ami távolról is feltűnik. Nekem zöldeskék mondjuk szeretem, de ha belenézek egy barna szembe akkor olyan biztonságot tükröz és intelligenciát, temperamentumot. Rögtön egy spanyol pasi ugrik be róla egy igazi mucho macho (persze ez lánylétemre, de egy férfi is láthatja csak nőbe..érted?!)A kék olyan rideg és távolságtartó, lehet hogy szép, de ha nem emeled ki valamivel, akkor nem tűnik ki annyira mint a barna szemszín. A zöld tényleg szép és kevésbé rideg mint a kék, de nem áraszt olyan melegséget mint a barna szempár. Ha lány vagy, akkor nagyon jól kitudod emelni szemceruzával a szemedet mint pl: Penelope Cruz. Szóval nyugi, a barna is nagyon szép és karakteres. Jobban kiemeli a szemformáját.
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!