Olyan gyönyörű a zöld szem, nem?
Figyelt kérdés
Szerintem a legkülönlegesebb szemszín, ha meglátok egy zöldszemű embert, a sárga irigység fog el, hogy nekem csak az uncsi barna jutott:(2010. aug. 27. 23:08
1/18 anonim válasza:
nekem pl. zöld szemem van...
és nekem a kék szem tetszik:)
mindig is kéket szerettem volna...
sztem kinek milyen van, mindig mást szertene...
14|L
2/18 anonim válasza:
nekem zöld szemem van, de szerintem a barna is szép. :) főleg a nagyon sötét barna. :')
3/18 anonim válasza:
hát.. bárcsak barna szemem lenne.. azt mindenki hajtogatja hogy bociszem meg deszéép.. nekem meg nyomi kékes zöldes szürkés ilyen kotyvasz van -.-' :(
4/18 anonim válasza:
Ízlések na meg a pofonok. Ez természeti adottság, de van például, akinek a kék szín jobban tetszik. (Amúgy én is zöldes vagyok, meg zöld szemem is van :D)
5/18 anonim válasza:
én kéket akarok, és nekem a fosbarna jutott..
6/18 anonim válasza:
előző.
bocs az offért. amúgy a zöldet is elfogadnám, különleges és ritka :D
7/18 anonim válasza:
Az. Főleg vörös hajjal.
8/18 anonim válasza:
nekem kék napocskás szemem van és imádom főleg vakus képeken jön ki a színe ilyen tengerkék és a pupilla körül va egy kör árgával Imádom:D
9/18 anonim válasza:
nekem zöld a szemem és nagyon nemszeretem. kék szem jön be =)
ráadásul a zöld szem a leggyengébb :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!