Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Alhasi szőrzet egy fiúnál...

Alhasi szőrzet egy fiúnál mennyire szexi? 19f

Figyelt kérdés
Próbálom kihozni a testemből a maximumot, edzek, kocka hasam van stb. Lányok bejön nektek az a bizonyos vonal ami a köldök alatt húzódik lefelé. Lent borotválom magam , a mellkasom alapból nem szőrös, kicsit furán néz ki hogy ott van magányosan az a csík, elég erős fekete szőr.

2021. júl. 18. 14:00
A kérdező szavazást indított:
Borotváld le azt is
Hagyd meg
28 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
64%
Én megnézném képen:/
2021. júl. 18. 14:17
 2/6 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem nem néz ki jol,sokkal jobban néz ki ha ott is borotválva van.. (20L)
2021. júl. 18. 14:19
 3/6 anonim ***** válasza:
94%

vicces, mert pont most beszélgettünk erről a barátnőimmel. Négyből egy mondta azt, hogy szerinte szexi, kettő utálja, egynek meg édesmindegy volt, ha jól emlékszem. Szóval szerintem ha neked nem tetszik, szedd le, ha szerinted szexi, hagyd meg.

19L

2021. júl. 18. 14:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem szexi
2021. júl. 18. 18:19
 5/6 anonim ***** válasza:
24%
A szőr alapból nem lehet szexi, a hason ha kockás akkor pláne semmi értelme mivel takar.
2021. júl. 19. 09:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Semmi baj vele, de ha neked nem tetszik, borotváld le (felesleges macerának tartom, de ha neked így jobb, akkor nyírd :)). Szerintem kifejezetten jól is tud lenni ez a bizonyos csík, nem tudom, rajtad hogy mutat.
2021. júl. 21. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!