Nagyon nagy a mellem a koromhoz képest? 75-öst hordok és pár hónap múlva 14 leszek.
első vagyok.
hát akkor egy kicsit tényleg nagyobb lehet a melled mint a többieknek :) de ne nagyon aggódj miatta, majd behozzák ők is. inkább örülj, főleg ha már érdekelnek a pasik :D
de azon ne aggódj, hogy túl nagy lesz. ebből még bármi lehet. szipmlán csak koránérő tipus vagy. van aki 15 évesen is tök deszka és aztán hirtelen nő sokat melle. szóval az nem fogja befolyásolni a végleges méretet, hogy mikor kezdett el nőni :)
17/L
13 vagyok, fél év mulva leszek 14.
nekem 80/D-E van.
szal szerintem neked egyáltalán nem nagy.
ma 19:19 de jó már mamádnak.
nem értem mi bajod van.. nem tehetek róla, hogy akkora mellem van..
átlagos! de borzasztó hogy sokan nem tudják hogy a szám vagyis a 75 az a mell alatti körméret!
Nekem 11 évesen volt ekkora mellem:) most 20 vagyok és 85/E de már kezd ez is kicsi lenni:S de volt olyan hogy pár évig nem nőt a mellem! Nem biztos hogy nagyon nagy lesz nézz körbe a családban hogy kb átlagosan kinek mekkora a melle és ahhoz hasonló lesz a tied is! Lehet most hirtelen nőtt de utána nem fog vagy ki tudja! Nem lehet előre megmondani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!