Shein-re vonatkozik a Július 1-től bevezetett törvény?
Figyelt kérdés
Shein-re vonatkozik a július 1-től bevezetett külföldről rendelési dolog? Alapból nem nagyon vagyok tisztába ezzel a törvénnyel (vagy nem is tudom hogy micsoda) azt tudom hogy adót kell illetve azt hiszem áfát kell fizetni a rendelt dolgok után és azt is tudom hogy Aliexpresz-re és az ilyen kínai oldalak ra vonatkozik ez a törvény, de Shein-re is vonatkozik?? Mivel a Shein se magyar oldal.2021. júl. 16. 15:40
1/7 anonim válasza:
Nem az oldalakra vonatkozik, hanem MINDEN EU-n kívüli rendesésre. Onnan jön? Akkor. Vonatkozik rá.
Mondjuk nagyjából 2 perc alatt minden infót megtalálsz a google-ben, cikkek tömege szól erről.
(Bár gyanús, hogy ugyanaz a spammer idióta tesz fel napi szinten ugyanolyan gagyi buta kérdéseket a shein-ről. Csak ettől az a benyomása támad az embernek, hogy az shein rendelők retardáltak, ha alap dplgpkat mindig meg kell kérdezniük. 😂)
2/7 A kérdező kommentje:
Noss elsősorban a gyakori kérdések oldal az arra funkcionál hogy kérdéseket tegyünk fel! Másodsorban pedig ha valamire nem tudsz kulturáltan válaszolni akkor tartsd légyszíves magadban! Mert míg én normálisan tettem fel a kérdésem addig elvárom hogy normálisan is válaszoljanak, és ne idiótázzanak le!! Írtam a kérdésben hogy nem vagyok tisztában hogy milyen törvény ez vagy hogy mire is vonatkozik! És ki vagy te hogy bárkit is le idiótáz? Míg nem sértő kérdést ír ki az illető addig nincs jogod őt bármilyen idiótának/ retardáltnak nevezni!
2021. júl. 16. 18:05
3/7 A kérdező kommentje:
Jahh és csak mondom, hogy nem, nem én teszel fel minden nap kérdést a Shein-nel kapcsolatban!
2021. júl. 16. 18:06
4/7 anonim válasza:
Szia
Fb-n lépj be a shein magyarország csoportba, ott írnak erről. Nem volt még rá példa h vámoltak volna, mert futárcég hozta nem a posta. Többet én se tudok, még sosem rendeltem
5/7 anonim válasza:
Eddig mindenki azt mondta, hogy eu-s raktárból jött a rendelés vagy legalábbis az volt ráírva a csomagra. Így nem kellett ráfizetni. Én még azóta nem rendeltem, de majd tervezek és akkor beszámolok.:D
6/7 A kérdező kommentje:
4 válaszoló nagyon szèpen köszönöm, belépek mindenképp a fb csoportba
2021. júl. 16. 21:23
7/7 A kérdező kommentje:
5 válaszoló, rettenetesen örülnék ha elmondod majd❤️ És köszönöm a válaszodat
2021. júl. 16. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!