Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Eredeti parfümöt árulnak a...

Eredeti parfümöt árulnak a kökiben legfölül?

Figyelt kérdés
Általában kínai embereket látok ott, ezért el is ment a kedvem tőle, de egyszer megnéztem a parfümöket és láttam mondjuk egy Polo Black parfümöt ami tester kiszerelésben volt. Nem hinném, hogy hamisítványt adnának tester kivitelben. Viszonylag olcsóbbak a parfümök mint mondok valamilyen drogériában, de azért nem is árulnak 30 ezres parfümöket 1500-ért. Valakinek van velük valamilyen tapasztalata?

2021. júl. 13. 22:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Úgy tudod megkülönböztetni, hogy hamis-e az a parfüm, hogy:

Megnézed egyáltalán a színét. Ha más a színe mint az eredetinek, akkor az tuti hamis.

Az üvegben levő cső, amin kijön a parfüm, ha hajlás van a végénél, biztos hogy nem eredeti.

Harmadik érdemes a márkásat az egyik csuklódra fújni előtte és a masik csuklodra amit a Kokiben vennel fent, ha az illata nem olyan tartos, mint az eredetinek, akkor szinten hamis parfumrol van szo.

Nagyjabol igy megtudod kulonboztetni

2021. júl. 19. 14:43
 2/2 anonim válasza:
100%

Én ott vettem Denim arcszeszt 990 forintért, ami máshol

3-4000 forint.

Nem vagyok 100%-an megelégedve vele, mert nem tartós az illata és valahogy teljesen másképp érzem a bőrömön a tartalmát.

Ezt nehéz körülírni.

Nem érzem azt a hűsítő érzést amit azelőtt a drágábbnál éreztem.

Nem mernék rá megesküdni, hogy hamisítványt árulnának,de arra sem fogadnék, hogy eredetit.

Joggal nem bízok a kínai termékekben, hiszen szinte mindegyik gagyi és rossz minőségű.

Ha elfogy az Denim akkor , nem a felső szintű kínai boltban fogom legközelebb megvásárolni.

2021. júl. 21. 04:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!