Eredeti parfümöt árulnak a kökiben legfölül?
Úgy tudod megkülönböztetni, hogy hamis-e az a parfüm, hogy:
Megnézed egyáltalán a színét. Ha más a színe mint az eredetinek, akkor az tuti hamis.
Az üvegben levő cső, amin kijön a parfüm, ha hajlás van a végénél, biztos hogy nem eredeti.
Harmadik érdemes a márkásat az egyik csuklódra fújni előtte és a masik csuklodra amit a Kokiben vennel fent, ha az illata nem olyan tartos, mint az eredetinek, akkor szinten hamis parfumrol van szo.
Nagyjabol igy megtudod kulonboztetni
Én ott vettem Denim arcszeszt 990 forintért, ami máshol
3-4000 forint.
Nem vagyok 100%-an megelégedve vele, mert nem tartós az illata és valahogy teljesen másképp érzem a bőrömön a tartalmát.
Ezt nehéz körülírni.
Nem érzem azt a hűsítő érzést amit azelőtt a drágábbnál éreztem.
Nem mernék rá megesküdni, hogy hamisítványt árulnának,de arra sem fogadnék, hogy eredetit.
Joggal nem bízok a kínai termékekben, hiszen szinte mindegyik gagyi és rossz minőségű.
Ha elfogy az Denim akkor , nem a felső szintű kínai boltban fogom legközelebb megvásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!