Mennyi egy 169 cm, erősebb csontozatú, 22 éves nőnek az ideális testsúly?
Figyelt kérdés
2021. júl. 13. 11:52
3/7 anonim válasza:
BMI kalkulátor alapján a kívánatos szélsőérték 52.8-71.1 kg. Szóval az még egészséges. Ideális pedig 62 kg a kalkulátor alapján.
Szóval számok alapján ez van, ha az egészséget nézzük. Kinézet alapján pedig attól függ. Lehet, hogy 70 kg-val is jól nézel ki, de lehet, hogy a 70 már egy picit sok, és pár kilót kellene fogynod.
5/7 anonim válasza:
55-65 közt papíron jó vagy. De a 66 sem “dagi” még:) Inkább az a kérdés, hogy állsz a fittséggel vagy az izom/zsír aránnyal.
6/7 librikus válasza:
Én a dagit választanám, de van aki a véznát preferálja.
7/7 anonim válasza:
Ez teljes mertekben a te testalkatodon mulik. En egy nagyon eros csontu, dijbirkozo vallu 170 cmes no vagyok. Eddig 80 kilo voltam, ami papiron eszmeletnelul sok, de valosagban meg mindig homokora alakom volt, a jo helyeken gombolyodtem. Egy ev alatt, tornaval, 70 kilora fogytam. Papiron a normal suly tetejen vagyok, valosagban a kollegaim szornyet haltak, mert erezni a bordaim es kilatszik a kulcs csontom. Senki nem hoszi el, hogy 70 kilo vagyok, mert nem nezek ki annyinak. De legalabb talalok ruhakat. Ugyhogy azon mulik, hogy hogy nezel ki, nem azon, hogy mit mutat a merleg. Es hogy jol erezd magad. Hidd el, ha boldog vagy, es magabiztos, az emberek is mashogy fognak rad nezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!