Lányok/fiúk! Szerintetek ő szép lány?
2021. júl. 12. 13:43
A kérdező szavazást indított:
Gyönyörű
Átlagos
Nem tetszik
36 szavazat
1/7 anonim válasza:
Kicsit furán érzem magam amiatt, hogy majdnem minden képét ugyanúgy mosolyog, ugyanabból a szögből, és csak a ruha más
2/7 anonim válasza:
Szerintem szép, de gyönyörűnek azért nem mondanám. Az átlagos és a gyönyörű között van valahol.
3/7 anonim válasza:
Egyetértek kettessel. És tényleg fura, hogy az összes képén ugyanolyan. Valószínűleg ez az egyetlen előnyös szög róla. Megnézném más beállításból is.
4/7 anonim válasza:
Ja és még annyi, hogy nekem nem tetszik az orra.
5/7 anonim válasza:
szep, kedves arca van, de szerintem o tipikusan az a lany, akin nagyon sokat dob a jo smink, feny meg filterek. smink nelkul, egyszerubb hajjal, sima ruhaban valoszinuleg atlagosan nezne ki.
6/7 anonim válasza:
Kicsit úgy érzem, mintha egy részletesebb próbababát néznék, és erre az ugyanolyan arckifejezés is rájátszik.
Ez így nem kicsit ijesztő...
7/7 anonim válasza:
Nekem nem jön be annyira.
És ha nagyon kritikus vagyok, akkor már most plöttyedt a segge, mi lesz öt év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!