Zavarna ha így táncolna meg öltözködne a 10-12 év körüli lányod, esetleg húgod?
Nagyon zavarna. Azok a mozdulatok, amikor a nemiszervet simogatja és úgy jön fel a keze, vagy a fenékrázás egyáltalán nem való egy kislánynak. Sőt, senkinek sem. A kpop rémesen túlszexualizált.
(Mondom ezt úgy, hogy én is hallgatok kpopot; nagyon nehéz kiválogatni az elfogadható számokat/táncokat.)
Én is jártam táncolni, pubertáskor kezdetén hagytam abba végül, mert ott is elkezdődött ez a stílus, a lányok az órákon felhúzták a pólójukat, mintha csak egy melltartó lenne rajtuk, stb. én pedig nem akartam mutogatni magamat egy csomó idegen felnőttnek a fellépéseken.
Ha a szexuális mozdulatokat kihagyná, akkor nagyon büszke lennék rá, mert amúgy erős, határozott mozdulatai vannak, ügyesnek tűnik.
Szerintem senkinek sem kellene így táncolni meg öltözködni. A ruhák tramplik, a mozgás közönséges.
A lányok mozgáskoordinációja szuper, kár elpazarolni ilyen szemétre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!