Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Zavarna ha így táncolna meg...

Zavarna ha így táncolna meg öltözködne a 10-12 év körüli lányod, esetleg húgod?

Figyelt kérdés
[link]

2021. júl. 11. 13:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem mi a gond ezzel a stílussal vagy öltözékkel, hiszen ha valaki gyerekkorától kezdve táncol, akkor az így néz ki és így fog/tud táncolni.
2021. júl. 11. 14:50
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel semmi baj ez egy tánc stílus mint a balett vagy a néptánc és az outfitek is részei az elöadásnak amùgy nincs baj azzal ha egy lány már korán divatosan öltözködik persze nem kell hogy ki legyen mindene de a kislány a videóban teljesen oké.
2021. júl. 11. 15:58
 13/18 anonim ***** válasza:
38%

Nagyon zavarna. Azok a mozdulatok, amikor a nemiszervet simogatja és úgy jön fel a keze, vagy a fenékrázás egyáltalán nem való egy kislánynak. Sőt, senkinek sem. A kpop rémesen túlszexualizált.

(Mondom ezt úgy, hogy én is hallgatok kpopot; nagyon nehéz kiválogatni az elfogadható számokat/táncokat.)

Én is jártam táncolni, pubertáskor kezdetén hagytam abba végül, mert ott is elkezdődött ez a stílus, a lányok az órákon felhúzták a pólójukat, mintha csak egy melltartó lenne rajtuk, stb. én pedig nem akartam mutogatni magamat egy csomó idegen felnőttnek a fellépéseken.

Ha a szexuális mozdulatokat kihagyná, akkor nagyon büszke lennék rá, mert amúgy erős, határozott mozdulatai vannak, ügyesnek tűnik.

2021. júl. 11. 16:55
 14/18 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem senkinek sem kellene így táncolni meg öltözködni. A ruhák tramplik, a mozgás közönséges.

A lányok mozgáskoordinációja szuper, kár elpazarolni ilyen szemétre.

2021. júl. 11. 18:40
 15/18 anonim válasza:
80%
Nem értem, ha egy földmunkás leveszi a pólóját munka közben a nagy melegben, senkit nem zavar, ha egy nő sport melltartóban futja le a maratont, senkit nem zavar, ha egy kissrác póló nélkül focizik a haverjaival a foci pályán, senkit nem zavar, de egy táncos kislány ne hordjon olyan felsőt, amiben picit kint van a hasa, mert "q*rvás", mint ha amúgy nem eleve a táncosok hordták volna az ilyeneket. Könyörgöm, attól még, hogy lyuk van a lába között a gyereknek még nem kell nyaktól lefele takargatnia magát, nem a nemi szervét mutogatja, nem ettől lesz később r***nc. Elmondjam kiből lesz sokkal inkább az? Aki már ennyi idősen írogatja kifele instára, hogy milyen jó volt XY-al a szex, dughatnéka van, olyan képet tesz fel, amin éppen készül lehúzni a nadrágját meg ilyenek, sajnos tudok ilyet. A táncról meg annyit, hogy ezek a tiktokos táncos lányok, kislányok sokszor nem is maguk választják ki, hogy melyik zene koreóját szeretnék eltáncolni, hanem a követők, ismerősök kérik, hogy táncolják el.
2021. júl. 11. 23:08
 16/18 anonim ***** válasza:
67%
Büszke lennék rá, hogy kpopot hallgat.
2021. júl. 11. 23:09
 17/18 anonim ***** válasza:
74%
#15 Na látod ez a nagy baj. Hogy nem a kislányok választják, hogy mit táncoljanak és mit vegyenek fel.
2021. júl. 12. 10:17
 18/18 anonim ***** válasza:
Engem nem.
2021. júl. 18. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!