Annyira nagy divat, ha valakinek nyáron a 30fokos hőségben kibontja a hosszú haját?
Barátnőm még ebben a 37fokban is kiengedve hordja a derekáig érő haját, közben meg tisztára izzad a nyaka és a háta. Azt mondja most ez a divat és én is engedjem ki a hajamat. Inkább felkötöm kontyba vagy lófarokba. Megsülök így is az odakint.
Más is kiengedi ilyen melegbe?
Franc engedi ki, így is megsülök...
Szerintem jobban néz ki egy felkontyolt haj, mint egy hőguta
19L
Derékig érő, dús hajam van.
Ha valamiért jól akarok kinézni, én is kiengedem, de mindig viszek magammal hajgumit, hogy minimum rövidebb időkre felkössem, mert én se bírom a meleget.
Átlag hétköznapokon viszont vagy magas lófarokban, vagy felkontyolva hordom, nincs az az isten, hogy a kánikulában is kibontott hajjal mászkáljak állandóan. 😳
Sőt néha meg is mosom, és vizes hajjal indulok el otthonról, hogy külön hűtsem a fejemet/nyakamat/hátamat, ezt ajánlom mindenkinek. :D
Ha én férfiként bőrkopaszon úgy izzadok hogy csurog a víz a tarkómról a nyakamra, akkor nem mindegy, hogy egy nő kibontva hordja a haját vagy felkötve?
Így is meg úgy is izzadsz 35 fokban, de ha választani kéne én éppen ezért a kibontott hajra szavazok egy nőnél mert egy nőnek a haja az éke! Roppant vonzó egy omló hajtuhatag.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!