Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiú vagyok és nagyon csúnya...

Fiú vagyok és nagyon csúnya vagyok mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
Csak is lányok irjanak hogy mit tudnék tenni magammal és azt is ird hogy honnan vagy
2021. júl. 5. 12:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Látni kéne, mennyire vagy csúnya, vagy csak csúnya önképzavarod van...
2021. júl. 5. 12:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Ha megirod hogy hová valósi vagy akkor küldök képet
2021. júl. 5. 13:11
 3/6 anonim ***** válasza:
58%

Nem saját képre gondoltam, nem feszegetek IRL dolgokat soha itt a GYK-n!

Keress a képkeresővel egy hasonló képet, és linkeld be... Csak hogy lássuk, mit gondolsz te csúnyának!

2021. júl. 5. 13:21
 4/6 anonim ***** válasza:
56%

Attól, hogy valakinek nincs szép férfias arca, még rengeteget tehet magáért. A testen lehet dolgozni, hogy izmos formás legyen. Egy ápolt külső, stílusos megjelenés csodákra képes. Nekem például sokkal többet számít első benyomásnál, hogy az illetőnek milyenek a fogai, illetve milyen az illata. (használ-e valami jó parfümöt)

Jó eséllyel simán csak túl kritikus vagy magaddal. A valóságban sokkal inkább lehetsz átlagos és nem pedig csúnya.

2021. júl. 5. 13:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Kérdezd Mészáros Lőrincet
2021. júl. 5. 16:51
 6/6 anonim ***** válasza:
kérdező, mid csúnya...? Kövér vagy? pattanásos? vagy épp csontkollekció????
2021. júl. 5. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!