Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tudnék tenni,hogy ne...

Mit tudnék tenni,hogy ne legyek ilyen csúnya?

Figyelt kérdés

Sajnos szembesülnöm kellett azzal, hogy törhetem magam bármeddig, ha az alakom megfelelő is, a ronda fejemen nem tudok változtatni.

Életmódot váltottam, leadtam 18 kg-ot, karcsúbb vagyok mind valaha. De mind hiába, mert amit meglátom az arcom oldalról, sírni tudnék...szerencsére erre csak a próbafülkékben és fotókon kerül sor.

Szemből még úgy ahogy elmegy, de oldalról olyan rusnya.

Majdnem teljesen ilyen, mint az első képen:

[link]

Plasztikára nincs pénzem, de ha valaki hasonló cipőben járt, van valami praktikája, hogy kevésbé legyen szembetűnő? Frizura, smink, hasonlókra gondolok.

2021. máj. 27. 12:10
 1/5 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem az, hogy hogy nézel ki oldalról, az nem annyira számít. Mármint, ha már annyira a külsőt nézzük, akkor szerintem inkább legyen szebb az arcod elölről, és oldalról legyen kevésbé szép, mint fordítva. Szóval ha oldalról nézel ki előnytelenül, az még mindig a jobbik eset.

Amúgy most nem csak jópofizni próbálok, tényleg úgy gondolom, hogy az általad linkelt képen levő lánnyal a műtét előtt nem volt semmi baj. Én oldalról tök előnytelenül nézek ki (meg elölről is :D), örülnék, ha úgy nézhetnék ki legalább, mint a lány a műtét előtt. :D Szerintem tényleg nincs vele baj. Praktikát ne haragudj, nem tudok mondani, de leakartam írni a véleményemet.

2021. máj. 27. 12:17
 2/5 anonim ***** válasza:
96%

Dehát ezzel a linkelt képpel nincs semmi gond. De tényleg.

Igen, sminkkel javíthatsz az összképen, ha mondjuk szép a szemed, vagy szép teltek az ajkaid. Azt emeld ki, amivel a leginkább meg vagy elégedve. És egy jó fodrászt is keress, aki megtalálja azt a frizurát, ami színben és fazonban a legelőnyösebb neked.

2021. máj. 27. 12:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
de bírom hogy egy jó nő itt sír,madarat lehetne fogatni velem ha ilyen barátnőm lenne.
2021. máj. 28. 09:06
 4/5 anonim ***** válasza:
39%

Ha a képet veszem alapul, egyáltalán nem lehetsz ronda.

Lehet egy karakteres arcod, amihez nagyon jó tud lenni egy extravagánsabb stílus. Pl. színes tüsihaj (de ha bátrabb vagy, a kopaszt is kipróbálhatod), hozzá feltűnő smink, nagy fülbevaló, kihívó ruhák. Az ilyen összkép és egyéniség nekem nagyon tetszik.

2021. máj. 28. 09:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Szegényke, elöször is egészséges önszeretet, önbizalom önmagunkal való megbékélés, és ha ezek megvannak egészséges önkritika amivel szebbek,jobbak,okosabbak leszünk. És ezáltal fejlődhetünk és glow upolhatsz vagy hogy írják:D ugyanis! Hiába valaki 10/10-es, bár ez is szubjektív kinek mi az istenő megtestesitője, mindenkinek úgyse tudsz megfelelni és ne is akarj magadnak akarj csak, azért fontoss hogy magadban tegyél rendet meg igenis a kisugárzás! Hiába esel át pl plasztikai beavatkozáson, profi smink, haj, menő ruci, ha anyi önbizalmad nincs hogy végigsétálj az utcán úgy hogy leszarod ki mit szól, és miért néz éppen rád, mert épp valami nem tetszik, vagy azért mert csodál. Koncentrálj az előnyeidre, és ha anyira van rajtad amit utálsz akkor változtasd meg magad miatt, amugy meg csak mondom modelleknek szétálló fogai, szeplős bőre, egynéhánynak krumpli orra, mégis van kisugárzásuk és csodálod őket, az önbizalom hiányon a világ sminkje plasztikája, márkás ruhája nem segít.
2021. aug. 26. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!