Lányok, szerintetek az átlagnál ocsmányabb vagyok vagy még beleférek az átlagos kategóriába?
Figyelt kérdés
Őszinte véleményeket kérek, aki hajlandó erre annak küldök képet.2021. júl. 3. 13:34
1/12 A kérdező kommentje:
Tényleg meglehetősen csúnya emberre számítsatok, szóval olyan jelentkezzen aki vissza is ír.
2021. júl. 3. 13:36
2/12 anonim válasza:
Nem kell hogy képet küldj. Boszorkány vagyok és a látomásomban megjelentél. Egy nagydarab, magas embert látok,a hajad olyan kicsit Ed Sheerenes és kerkek lángosképed van. Ez leírva nem is tűnik olyan borzasztónak de az összkép mégis förtelmes. Nekem akkor sem kellenél ha az utolsó férfi lennél a földön, inkább maradok a vibrinél köszi.
4/12 anonim válasza:
Ez még nem vészes,láttam rosszabbat is.Bár ez a nézés nem valami jó,mintha szellemet láttál volna.
5/12 A kérdező kommentje:
Tehát ocsmány vagyok? Mert ez volt a kérdés lényege végső soron.
2021. júl. 3. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!