Nekem a legtöbbször a barna szemek tetszenek, de vannak kivételek. Mivel rengeteg embernek van ilyen szeme, nyilván nem akad meg rajta úgy a tekintetem és sok az ilyen "snassz". Kékben sok ijesztő, világos árnyalatot láttam, de vannak nagyon élénk, sötét, különleges árnyalatok. Tiszta zöldet csak rajzfilmben láttam meg egyszer talán 5 éves korom körül, de az ilyen türkizes volt. Elméletben szépnek látom. A saját szemem talán aranybarna (ilyen sárgás-zöldes, néhol van benne barna) ez a szín, minden egoizmus nélkül tetszik és másokon is jól néz ki általában. A fekete szemek nekem semlegesek, nem váltanak ki semmit, itt az embernek az egész arcát nézem egybe és az alapján állapítom meg, hogy tetszik-e ahogy a szemével néz (nem tudom ennek van-e értelme😅). Végül, erről a listáról a szürke: elég ritka és anyán kívül nem ismerek senkit ezzel a szemszínnel. Számomra érdekes, különleges hatása van, öcsém szerint "szexi"-én ezt mondjuk semmelyik színről sem tudnám így kijelenteni.
Ami talán tetszeni szokott leginkább az az élénk csokibarna szín, a sötétkék, szürkéskék, illetve a keverék színek (itt lehet olyan, hogy egy szemén belül több szín vagy a 2 eltér, mindegy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!