Fogszabályozó hordása alatt ti fogytatok? Ha igen, mennyit? *
Figyelt kérdés
2010. aug. 26. 17:32
1/11 A kérdező kommentje:
Állandóra gondoltam, ami 1,5-2 évig volt fenn. Nekem napoban rakták fel és ezen gondolkodom már egy ideje.
2010. aug. 26. 17:33
2/11 anonim válasza:
Fogyni? Hát ez elég értelmetlen kérdés. Nem. Nekem is állandó van már 2 éve és nem fogytam semmit. De hogy jön a fogszabályzóhoz a fogyás? XD
3/11 anonim válasza:
2 és fél éve van fenn, de nem hogy fogytam, hanem híztam egy kicsit. :D Amúgy meg nem függ a fogszabályzótól a fogyás. Ugyanúgy lehet vele akármit kajálni.
4/11 anonim válasza:
barátnőmnek volt fogszabályzója 2 évig, és fogyott kb. 5-7 kg-t :)
5/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nekem mások is mondták, hogy fogytak pár kilót, mert nem bírtak csak nagyon puhákat és könnyűket enni egész végig. Vagyis amire megszokták volna, megint jött az állítás és megint fájt a fogsoruk. Remélem érthető, hogy mire gondoltam.
2010. aug. 26. 17:42
6/11 anonim válasza:
Nekem sose fájt, persze nem is azért rakták fel, mert szabálytalanak lettek volna a fogaim, lehetséges, hogy ezért nem fáj. Én mindent kajáltam/kajálok ugyanúgy! :D
7/11 A kérdező kommentje:
Akkor minek van fogszabályozód? xD
2010. aug. 26. 17:49
8/11 anonim válasza:
Nekem is volt, de csak akkor fájt 3-4 napig amikor felrakták meg amikor kellett menni, hogy meghúzzák
de én nem fogytam
9/11 anonim válasza:
Azért van fogszabályzóm, mert nem nőtt ki a két szemfogam és, hogy helyet tudjanak neki csinálni és szabályosan nőjön a többi közé, ezért felrakták. Műtöttek, lehúzták és most már nem sokára leveszik, 2 és fél éve van rajtam.
10/11 A kérdező kommentje:
Hűha :O Nem irigyellek.
2010. aug. 26. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!