Mihez lehet hasonlítani a septum pc-t? mennyire faj 10-es skálán ?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok . Már lefoglaltam az időpontot és eszméletlenül felek hogy fájni fog .
Lehet kérni érzéstelenítőt ? minden nap kell tisztítani ? Sok embernél hallottam hogy utána lebetegednek ez igaz ?
köszönöm előre is a válaszokat :)
2021. jún. 29. 12:13
1/4 anonim válasza:
Nekem lassan 3 hónapos és szinte meg sem éreztem (10/2) én is 16 éves vagyok és nagyon féltem és nagyon izgultam de 2 perc alatt meg is volt. Én nem lettem utána beteg és semmi bajom sincs vele. Naponta kétszer kell tisztítani de ezt a piercered úgyis el fogja majd mondani. Sok sikert vele és ne izgulj :D
2/4 anonim válasza:
Ha profihoz mész, a szúrás az ékszer behelyezéssel együtt fél-1 perc. Egyénenként változó, hogy mennyire fáj, de ennyit nagyon könnyen ki lehet bírni, ne aggódj.
3/4 anonim válasza:
Nekem személy szerint nem fájt egyáltalán és a gyógyulás is elég gyors volt,de ez mindenkinek változó
4/4 anonim válasza:
Nekem fajt viszont kibirhato de jobban fajt mint az indrustial nem tudom miért, de gyosran gyogyul mozgatni már tudom meg iylenek, egyébként 2hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!