Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fülbelövés otthon eszközzel?

Fülbelövés otthon eszközzel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretném kilőni a fülem, de nem tűvel szúrva, hanem lőni, mint a szalonokban.

Létezik olyan otthon használható eszköz, amivel be tudom lőni magamnak?

Olyan pisztolyra gondolok, mint a studex, de ugye az nem szerezhető be otthonra bárki számára, illetve az ára is brutál.

Szóval létezik 10 ezer forint alatt otthoni fülbelövő készlet?

Egyet találtam a neten 2000 alatt, de az a studex gépbe való betét, ha jól látom, önmagában nem jó.

Köszi, ha segítetek!

2021. jún. 25. 11:59
 1/7 anonim ***** válasza:
33%

Tuvel miert nem jo?

En anno a koleszban mondtam a haveroknak kell egy fulbevalo, vettem egyet es magaval a fulbevalo vegevel atszurtak es kesz. 😀

2021. jún. 25. 12:19
 2/7 A kérdező kommentje:

Ahhoz túl betoji vagyok, nem merném, biztos fáj.

De a pisztoly gyorsan megüti és kész is.

2021. jún. 25. 12:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Olcsóbb elmenni egy kozmetikushoz .
2021. jún. 25. 14:48
 4/7 anonim ***** válasza:
91%

Igényes szalonban nem használnak fülbelövőt, csak piercer tűt. Az pedig rohadtul nem olyan, mint az otthoni varrótű vagy az ékszer vége.

Persze lehet otthon lyukasztgatni, de sokkal nagyobb az esélye, hogy elfertőződik, rossz helyre lyukasztod, roncsolódik a környékén lévő szövet stb. Szóval menj el egy normális szalonba és ott csináltasd meg.

Olyan ez, mint a tetoválás, azt is meg lehet csinálni otthon, csak nagy eséllyel elfertőződik, ronda lesz és rohangálhatsz antibiotikumért az orvoshoz.

Se a testékszer, se a tetkó se semmi ilyesmi nem létszükséglet. Ha nem telik rá, akkor inkább ne csináld, mert nagyon pórul járhatsz vele.

2021. jún. 25. 15:31
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem a pénz a probléma. Ezért írtam hogy 10 alatt kb, mert tudom, hogy szalonban 3 körül van.

Nem bízom ezekben a helyeken, hipochonder vagyok és félek, hogy fertőzött, esetleg aidses vagy valami koszos fülbevalóval vagy tűvel csinálják.

Tudom, hogy erre nem sok esély van, de vérvételre is rettegve megyek és lesem, honnan veszi a tűt elő a nő, nagyon félek, hogy bármi fertőzés belém jut így. Itthon pedig ha én csinálnám, akkor ugye ez nem áll fenn, fertőtlenítőm van, és nem másnál használt dolog ér hozzám, megy bele a húsomba.

Szóval tudom, hogy kattos vagyok, de szeretnék házi megoldást találni emiatt. Nem az ár a lényeg.

2021. jún. 25. 15:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Te tényleg azt hiszed, hogy odahaza tisztábban fogsz dolgozni egy ilye-olyan helyről rendelt fülbelövő pisztollyal, mint egy képzett szakember a professzionálisan erre kialakított eszközökkel?

Mellesleg csak szólok, hogy ezek a pisztolyok általában nem sterilek és rendesen sterilizálni sem lehet őket. Pont ezért nem ajánlják őket szakmai körökben.

Ha pedig ilyen pszichés problémád van, akkor inkább pszichológushoz menj füllyukasztás helyett. Ugyanis az otthon mókolással nagyobb esély van fertőződésre, vadhúsra stb-re a magad érdeke, hogy ne sufni tunigolj.

2021. jún. 25. 16:14
 7/7 A kérdező kommentje:
A stílus maga az ember, egyébként a válaszokat köszönöm! :))
2021. jún. 25. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!