Hogyan lehetne ilyen testem? Szerintetek ő hány kg? Szép a teste? Pont ilyen formája van a testemnek de van rajtam rengeteg felesleg..hogyan fogyhatnék? 1,60 cm vagyok és 80 kg. 😔 milyen edzést javasoltok? 18/L
2021. jún. 21. 20:29
11/16 anonim válasza:
azert erdekes, hogy az internet tele van mindenfele csinos modell, szineszno, sportolo, celeb stb jol kiveheto, furdoruhas/fehernemus egeszalakos kepevel es te megis egy ilyen homalyos, ruhas alig kiveheto alakit mutatsz, hogy olyan szeretnel lenni. ebbol nem sok latszik, full atlagos tesnek tunik..
12/16 A kérdező kommentje:
#12 nekem tetszik,amúgy meg hirtelen ezt a képet találtam..de nem is a kép számít leginkább
2021. jún. 21. 21:23
13/16 anonim válasza:
Jesszus 2 gyerek után vagyok 56 kg 160 centihez és még ez is sok. 53 kilósan néznék ki hasonlóan mint a hölgyemény. Annyira fiatal vagy még nem szabadna így elhagynod magad. Edzőtermet és az elején személyi edzőt javasolnék, plusz dietetikust, aki étrendet javasolna. Hidd el jó befektetés lenne. 35N
14/16 anonim válasza:
160-165 centi között lehet a lány a kép alapján. Hátulról mondjuk nem látjuk, 50-60 kiló között lehet, ha mindenhol arányos. Homokóra alakat, szóval a dereka eléggé vékony, csontozatra is az, hasa lapos, melle átlagos, ha nem push up. Ezek alapján nem lehet több 60 kilónál, hiába husisabb a combja, csípője. De szerintem még annyi sincs. Ha ilyen a formája a testednek, akkor annyi a dolgod, hogy fokozatosan fogynod kell. Diétázz, mozogj sokat. Kocogj mindennap, nézz a zsírégető edzésről videókat, vannak fent jó gyakorlatok. Ha elérted az adott súlyt, kezdd el kardiós gyakorlatokat is.
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!,mindenkinek. Remélem sikerülni fog. :)
2021. jún. 21. 22:02
16/16 anonim válasza:
Szerintem 50-55 kg lehet. Azt h milyen a teste valojaban ruhaban nem lehet pontosan megallapitani, de szerintem szép alakja van. Számold ki a napi makrotapanyag mennyiséget magadnak a magassagod es jelenlegi sulyod szerint, egyél az alapján, és figyelj az ételek összetevőire. Fontos h ne akarj gyorsan fogyni, mert a bőröd látja kárát. Edzés is nagyon fontos még hozzá. Kardio + sulyzos edzes (sajat sullyal is tokeletes), heti 3-4-5 alkalommal. És igyál napi minimum 2-2,5 l vizet.
#9: *Cm, abban benne van a centimétER, nem kell külön kiírni 😜
Nem trollkodásból!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!