Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mindenki gúnyolódik rajtam az...

Mindenki gúnyolódik rajtam az utcán, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Magas és nagyon vékony lány vagyok. Nyáron nem merek felvenni rövidnadrágot vagy szoknyát az alakom miatt. Az utcán megbámulnak, beszólogatnak az alakom miatt és ez borzalmasan zavar engem. Inkább megsülök hosszú nadrágban :(

25L

2021. jún. 18. 21:17
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
89%
Ez nagyon szép dolog. Az óvodában divat a csúfolódás.
2021. jún. 18. 21:22
 2/23 anonim ***** válasza:
97%
Hát ha magas vagy, akkor tényleg magasról le tudod őket szarni. :D
2021. jún. 18. 21:30
 3/23 anonim ***** válasza:
69%
Miért csúfolódnak? :O Formás vagy és vonzónak tartanak? Vagy ellenkezőleg, "deszkának" mondanak?
2021. jún. 18. 21:41
 4/23 anonim ***** válasza:
78%

Ha barnulni szeretnél, vagy kényelmesebben érezni magad egy rövid szoknya/nadrág által, ne hagyd magad. Ne ezek a valós, vagy esetleg képzelt visszajelzések határozzanak meg téged, és hogy mit viselsz.

Mindent bele, csajszii!!!

20l

2021. jún. 18. 21:43
 5/23 A kérdező kommentje:

Sajnos nem csak az oviban van divatja a csúfolódásnak :(

Sajnos felnőtt “férfiak” is beszólogatnak és nem azért mert bejövök neki hanem mert túl vékony vagyok és deszka.

2021. jún. 18. 21:49
 6/23 anonim ***** válasza:
97%

És kit érdekel, hogy tök idegenek miket mondanak...???

Ne foglalkozz vele, tégy úgy mintha meg se hallanád...

Nehogy máár ilyen ismeretlen bunkóknak akarj megfelelni!

Elő az önbizalommal!!!!4

2021. jún. 18. 21:52
 7/23 anonim ***** válasza:
42%
Nem tudom, ebből mennyi a képzelgés - de én hosszú hosszú évtizedek alatt soha nem láttam az utcán ilyen beszólásokat....
2021. jún. 18. 21:53
 8/23 A kérdező kommentje:
Semmi képzelgés nincsen benne. Valósak a beszólások és megjegyzések. Van, hogy a boltban a pénztáros kérdezi meg, hogy beteg vagyok amiért ilyen vékony vagyok? Ennyire valósak...
2021. jún. 18. 22:02
 9/23 anonim ***** válasza:
96%

Néha olyan hálás vagyok magamnak, hogy 10 éve mindig fülessel zenét hallgatok egyedül közterületen.

Ajánlom! ;)

2021. jún. 18. 22:03
 10/23 anonim ***** válasza:
39%
Lehet azok a fiúk szólnak be, akiknél magasabb vagy és ezért irigyek rád.
2021. jún. 18. 22:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!