Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Gyantázás -> segítség(?)

Gyantázás -> segítség(?)

Figyelt kérdés

Szóval elkezdtem életem első gyantázását ma. A "Veet" hideggyantára esett a választásom, de szerintem valamit nem jól csinálok.

Elkezdtem, ahogy felraktam elkezdtem "simogatni" (hogy felmelegítsem vagy mi :D) és hirtelen lehúztam.

Egyszerűen marad ott szőr. Nem jön le az egész (Nagy része egyébként lent van). Foltokban marad szőr és méghozzá egyáltalán nem sima a lábam. Mit rontok el? Hogy csináljam másképp?

Illetve ezzel mostmár végig megyek.. De valószínűleg váltani fogok. Mit javasoltok, meleg vagy hideg gyanta?

2021. jún. 18. 08:51
 1/5 anonim válasza:
90%
Nekem dm-es hudeggyanta csíkom van. Az ár érték arányban elég jó. Nem csak kéz közt melegítem fel mert úgy vettem észre nem elég neki vagy nem csinálom olyan jól. A konvektorra ráteszem egy fél perce és úgy használom. És ha itt hagy foltokat megpróbálom másik irányból is lehúzni mert lehet más a növekedési irány. Vagy lehet ott még nincs akkora hosszú mint amire a gyantát ajánlatos használni.
2021. jún. 18. 09:11
 2/5 anonim ***** válasza:
61%
Én egyáltalán nem javaslom, hogy magadnak gyantázz, bízd inkább szakemberre. Nekem sosem jött le normálisan, mindig beleszakadtak a szőrök és aztán benődtek. Csúnya volt. Elmentem waxoltatni inkább és azóta nagyon szép és tartós az eredmény. Persze kicsit drágább, de megéri.
2021. jún. 18. 11:03
 3/5 anonim ***** válasza:
66%
A meleggyanta sokkal hatékonyabb, de abban igaza van a 2. válaszadónak, hogy jobb, ha kozmetikusra bízod. Legalább az első néhány alkalommal.
2021. jún. 18. 11:54
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A gyanták között is van több fokozat a "ragadósság" szempontjából. A hideggyanta csík a gyengék közé tartozik. Szóval nem benned van a hiba.

A konzerv gyanták között már vannak kimondottan jók, de ahhoz meg gyantamelegítő kell.

Azt nem mondom, hogy otthon nem lehet kikísérletezni, de jó pár havi kozmetikai gyantázás árát ráköltöd, mire működni fog.

2021. jún. 18. 14:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek. Legközelebb kozmetikushoz megyek akkor.
2021. jún. 19. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!