Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Stressz alapon lefogytam kb....

Stressz alapon lefogytam kb. 5 kilót és nagyrészt mellből. Fél év alatt híztam 2 kilót de nem ment vissza a mellemre semmi, mit tegyek? 16/L

Figyelt kérdés
46 kilóról kezdtem el fogyni.

2021. jún. 17. 22:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz mit kezdeni vele, ugyanis nem a te döntésed, hogy honnan fogysz és hova hízol először. Jó lenne, de ez sajnos nem így működik. Ha a maradék 3 kilót is visszaszednéd, akkor az már valószínűleg növelné a mellméretedet is.
2021. jún. 17. 23:39
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet ezzel semmit sem kezdeni.

Nincs olyan, hogy mellre hízás, és pont emiatt sem javasolják a fogyókúrát kamaszoknak - függetlenül attól, hogy erről most te nem tehetsz.

Viszont a te szervezeted még fejlődésben van. Lehet még 1-2 év múlva visszajön a cici.

2021. jún. 18. 07:20
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nincs mit tenni, sajnos a szervezetünk nem hallgat ránk. Jópár évvel ezelőtt az én melleim is elfogytak, azóta sem sikerült visszanyernem őket, csak alhasra és combra tudok hízni.
2021. jún. 18. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!