Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek szépek ezek a lányok?

Szerintetek szépek ezek a lányok?

Figyelt kérdés

1-10ig terjedő skálán mennyire számítanak jó nőnek, mennyire csinosak/szexisek?

Fiúk és lányok véleménye is érdekelne.

[link]

2021. jún. 16. 21:34
1 2
 1/18 anonim válasza:
90%
Én lány vagyok. Nekem annyira nem tetszik de van benne valami bájos is vagy hogy mondjam...
2021. jún. 16. 21:45
 2/18 anonim ***** válasza:
82%

Hat nekem nem kéne egy ennyire túlsúlyos ember de nagyon szép az 1. Arca

Nő vagyok

2021. jún. 16. 21:46
 3/18 anonim válasza:
81%
Nekem naggyon nem jön be, és akkor enyhén fogalmaztam.
2021. jún. 16. 21:47
 4/18 anonim ***** válasza:
84%
Nyomasztóak nekem, mint két karikatúra, csak élőben. Bár az első arca tényleg szép így fotón. Minden más kösz, nem.
2021. jún. 16. 22:07
 5/18 anonim ***** válasza:
65%
Bottal se piszkálnám őket.
2021. jún. 16. 22:27
 6/18 Noren1989 ***** válasza:
52%
Kurvàra nem. A rasszizmusomat is félretéve.
2021. jún. 16. 22:43
 7/18 anonim ***** válasza:
72%
Hát, a maguk módján biztos szépek. Ízlések és pofonok, de szerintem nem egészséges így kinézni, akkor sem, ha a súlyfelesleg a combokra es a fenékre rakódik, nem hasra.
2021. jún. 16. 22:43
 8/18 anonim ***** válasza:
54%

Az arcuk szép, főleg az elsőnek. A testalkatukkal sincs gond.

Az elsőnél a felsőhöz vagy egy melltartó kéne, vagy a felsőbe melltartós bélés, mert az elég gáz, hogy ennyire átlátszik a mellbimbója. Amúgy a szerelés korrekt, ha kiküszöböli ezt a hibát.

A másodiknak pedig egy mérettel nagyobb felső és nadrág, nem az a baj, hogy molett és feszülőset vesz fel, hanem, hogy látszik, hogy kényelmetlenül összeszorítja mindenhol. Nem tudom elképzelni, hogy könnyedén le tudna benne guggolni, vagy fel tudná emelni a karjait. Lehet passzos ruhákat hordani, de a mozgásban / levegővételben nem szabad, hogy akadályozzon.

2021. jún. 16. 22:55
 9/18 anonim ***** válasza:
77%
arcra szerintem nem szép (nagyon megcsinált), de a csípő tájék igencsak megmozdítja a bennem rejlő ősférfit.
2021. jún. 16. 23:39
 10/18 anonim ***** válasza:
68%
Lányként szerintem nagyon jól néznek ki (arcra és testre), viszont ezek a ruhák borzalmasak. A jobboldali kifejezetten előnytelen, de a baloldali se valami előnyös. Normális stílussal nagyon bejönnének.
2021. jún. 17. 01:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!