Helix piercing mennyire fáj?
Mennyire fájdalmas ha átszúrják? Illetve mennyibe kerül? Lehet rögtön a karikát bele raktni? Vagy itt is úgy van ahogy az orrnál, hogy elōször "kō" piercing?
Mennyi ido a gyógyulási folyamat?
Mit nem szabad csinálni vele? (edzés, úszás, futás stb?)
Köszi elore is:)
Én alig éreztem. Először szárassal szúrják ezt is. A gyógyulás általában 2-4 hét, 4 hétig no szoli, áztatás, szauna stb. Edzést nem befolyásolja, figyelj hogy ne kapj bele és annyi.
A szülőit meg a szalonnál nézd meg vagy kérdezd meg.
Nekem ma csinálták, a fájdalom viselhető teljesen, de egyénfüggő. Most kicsit fáj hogy tette rá kezelőt, fertőtlenítőt.
Uszoda, viz stb minimum 1 honapig kizart, edzeni azt mondtak azert 1 hetet jo lenne varni, csak h ne alljon a seb az izzadsagban.
Tőlem kérdezték, hogy kő vagy karika, de mondták hogy kővel sokkal jobb, könnyebben gyógyul és biztonságosabb is kicsit.
16 vagyok anyumnak kellett papirt alairnia, de eleg ha viszed magaddal ha megtalalon a honlapukon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!