Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyire fáj a helix?

Mennyire fáj a helix?

Figyelt kérdés
hétvégén megyek helixet szuratni.kb mennyire fáj maga a szúrás? és utána mennyi idő mire nem fog fájni ha hozzáérnek??

2021. ápr. 15. 08:36
 1/3 anonim ***** válasza:
44%

nekem egyáltalán nem fájt maga a szúrás, inkább a hangja volt kellemetlen :D érzéstelenítőt vagymit fújnak rá, és úgy szúrják. utána is inkább csak kellemetlen volt hogy égett a fülem. arra nem emlékszem, hogy mennyi idő volt mire nem fájt ha hozzáértem, arra viszont igen, hogy kb 1 hónapig nem tudtam azon az oldalamon feküdni.

nekem hajlított piercinget raktak bele, olyasmi mint amit a szemöldökbe szoktak. később cseréltem spirálra, azóta is az van, szeretem. igaz, néha beleakad a hajam, meg a fodrásznak meg kellett szoknia hogy ne kapjon bele a fésűvel, de amúgy az sem fájt.

2021. ápr. 15. 09:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem egyáltalán nem fájt, egy nagyon pici szúrást éreztem, szerencsére nem is gyulladt be. 1 hónapig kb fájt ha erősebben értem hozzá. Január óta van, március óta már egyáltalán nem fáj ha hozzáérek.

Nem tudom neked ilyen pici pont lesz-e vagy karika, nekem az előbbi van. A karika elvileg kicsit nehezebben gyógyul.

2021. ápr. 15. 10:12
 3/3 ReGina... ***** válasza:

Nekem hasonló az élményem mint #1-nek.

A szúrást nem éreztem szinte.

Kb. 7 hónapja van meg, de még érzékeny.

Nem fáj, de nem tudok még aludni rajta, napközben nem zavar, csak ha oda kapok, megnyomom stb.

Ajánlom inkabb az egyenes szárú talpas titán ékszert.

Nekem is babán alakú volt először benne, de kezdet vadhúsos lenni, egy pc. csere megoldotta a dolgot.

2021. ápr. 15. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!