Mi az alapelvárás egy ápolt 30-as férfinál?
Elsősorban a nőket kérdezek, hogy mi az, amitől szerintetek már megfelelően ápolt ma egy férfi, mik azok a legalapabb tisztálodási, szépségápolási elvárások, aminek hiányában szóba se nagyon állnátk vele?
Kíváncsi lennék arra, hogy mi számít ápolatlannak, mi korreknek, és mi az, ami szerintetek túlzás?
Ne haragudj 8-as válaszoló!
A 6-os válaszolónak szólt.
A 7-es én voltam.
Bár, ha meglátnád a bicepszem, lehet megkívánnál 10-es válaszoló.
Nem azért jöttem ide, hogy fényezzem magam, hanem, hogy fényt hozzak.
Csodálatos fényt, ami körül öleli a lelked és a tested 12-es válaszoló.
Amúgy azt látom, hogy téged zavar, hogy transzi vagyok.
Ha a gyereked ebbe az irányba menne el, mert tudja, hogy egy rossz test rabja, miben támogatnád?
Kedves 14-es válaszoló.
Te sem a kérdéssel foglalkozol, hanem azzal, hogy engem kérdőre vonj.
Kérdésemre sem akarsz válaszolni.
Amúgy nem igaz, hogy senkit sem zavar. Hazudsz.
A 6-os válaszolót zavarja. Természetesen tiszteletben tartom a véleményét.
Miért fényezed magad?
Miért terelsz?
#4 nagyon szépen leírt mindent, ehez nem tudok mit hozzá tenni már azt hiszem. De azért a szőrzet leszedése nem mindenkinek elvárás, sőt szerintem fura egy szőrtelenített pasi.
Túlzás pl. ne szolizzon, ne sminkeljen, ne foglalja le tovább a fürdőt, mint a párja
Lakótársamnak, 28 körüli, 2-3 samponja van, +1balzsam és mindig szárítgatja a haját, na ez szerintem túlzás.
Szépségápolási elvárások? Mondjuk ha jár fodrászhoz, vagy igényesen tartja a frizuráját, szakállát ha van, nekem az már bőven elég. Meg ha van saját stílusa és tud öltözködni. Szerintem ez kifejezetten vonzó egy férfinél. Ha használ valami jó kis parfümöt, az is tetszik, bár ezt mindenki maga dönti el, hogy használ-e vagy sem.
Fürdés, mindennap tiszta alsó, zokni, fogmosás meg ilyenek szerintem alap dolog nemtől függetlenül. Ezt ne soroljuk ide. Tehát semmi extrát nem várok el.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!