Nemrég lett nyelv piercingem és valami fehér izé boritja a nyelvem, mi lehet az?
Ne aggódj ez teljesen normáis! Mivel eddig a nyelved hozzá volt tapadva a szájpadlásodhoz, most viszont az ékszer miatt ott van egy kis hely, ettől egy darabig lepedékes lesz, de pár hét alatt eltűnik. Ezt amúgy a szalonban el kellett volna mondaniuk. Arra figyelj, hogy minden nap fertőtlenítsd valamilyen szájvízzel, a lényeg az, hogy antiszeptikus legyen (tehát gyulladásgátló) és hogy kerüld a tejes, tejfölös ételeket.
Egy body-piercer
Nemrég lett nyelv piercingem stb ...
Ööö megbocsáss ... ezt a fehér "izét" közvetlen azután vetted észre, hogy együtt voltál a barátoddal?
Lepedék...a szépség átka a lepedékes száj...
Reméljük igaza lesz az első válaszadónak.Amúgy a rendszeres fogmosás is sokat jelenthet.(Napi 3*)
Lehet gomba is, mindenképp naponta többször öblögesd fertőtlenítő szájvizzel, ha nem múlik, irány az orvos!!!
Üdv: rotfusz
Tejes dolgokat azért nem ehetsz két hétig legalább, mert a tejtermékek gyorsan bomló élelmiszerek, amik a sebbe kerülve elég durva gyulladást okozhatnak. Tapasztalat. Annak idején nekem is elmondták mindezt, de én két nap után úgy gondoltam, hogy mi az nekem és betoltam egy tál túrós tésztát, hát hallod utána úgy bedagadt a nyelvem mint állat és alig tudtam beszélni. Szóval két hétig legalább kerüld a tejes ételeket (tej, joghurt, kefír, tejföl, túró, sajt, író, tejszín, stb). Ja és a nyelved egészen biztosan visszanyeri az eredeti méretét.
Üdv
első válaszoló
(ja, még annyi, hogy legközelebb ne itt tedd fel a kérdésed, hanem írj ki sajátot)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!