Büdös száj, fehér, lepedékes, bűzős nyelv+piros pöttyök. Mi ez? :O
Már régóta(több éve)van ez a problémám...mindig rágóznom kell,h elfedjem a szagot...mitől lehet ez?
Van rossz fogam,azt megcsináltatom...de a szám akkor is bűzös és a nyelvem fehére,nagyon büdös,lepedékes...piros pattanásszerű pöttyökkel...mitől lehet ez?Gomba?
Elég kellemetlen!Milyen orvoshoz menjek??? :(
Ezért büdös a nyelvem?
Már olyan sárgás-fehéres...és a szám is büdi. :'(
nekem is ilyen problémám van, csak nekem nincsenek piros pöttyök. Rendszeresen mosok fogat, szájvizet és fogselymet is használok.. de sajnos rövid időn belül ugyan olyan lesz mint előtte:(
nem tudom mit tegyek és társaságban folyton rágózok és nem merek közeledni az emberekhez:((
A Hagyományos kínai orvoslásban és egyéb alternatív gyógyászatokban fontos szerepet tulajdonítanak a nyelv alapos megszemlélésének,ez mutathat ugyanis belső szervi zavarokat.Sőt,többnyire azt mutat,hiszen írod(írjátok)hogy a szájhigiénével foglalkoztok.
A fehér bevonat,főleg ha vastag,jelezhet valamilyen pangást a szervezetben(nyák felhalmozódását,gyulladást)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!