Hogy tetszik az új Miss Universe?
Figyelt kérdés
2010. aug. 25. 12:04
31/52 A kérdező kommentje:
A török lány se szép.
2010. aug. 25. 12:47
32/52 anonim válasza:
Sztem nagyon szép mindegyik csaj. Ő is...hihetetlenül. :)Nekem lány létemre elegem van már a szőke haj-kék szem párosításból (bár nekem is sötétszőke hajam van:D) Sokkal szebbek az ilyen mediterrán típusú, barna bőrű,egzotikus lányok.
Dobó Ági meg ajj :D UFO fejű kis senki már nem azért...amikor megláttam h őt választották azt hittem lef*som a bokám -.-
33/52 A kérdező kommentje:
Én is a barnákat tartom szebbnek, de Dobó Ági tényleg furán néz ki. Szerintem nem különleges, bár tény hogy néha jól megcsinálják, de a magas homloka akkor is látszik.
2010. aug. 25. 12:52
34/52 anonim válasza:
Én magyar lányok közül csakis tavaly voltam elégedett a választással.Budai Zsuzsi miatt.Nah ő méltó volt arra h.kimenjen világversenyre.Bár nem ért el helyezést:(
35/52 A kérdező kommentje:
Hát ő tényleg szép, nekem Kaló Jennifer is tetszik, és a többiek közt is volt pár szép, de sok köztük elég átlagos.
2010. aug. 25. 12:59
36/52 anonim válasza:
Jennifer tényleg szép,bár sztem ő inkább modellnek való...Nem szépségkirálynőnek..De elég szép.
37/52 A kérdező kommentje:
Hát igen, modell alkata van, de remélem megállja a helyét szépségkirálynőként is.
2010. aug. 25. 13:06
38/52 anonim válasza:
Béres Evelin és Kocsis Dorottya is nyerhetett volna idén Ági helyett a Királynőt...
Őket szívesen láttam volna a világversenyen..Dehát ez szubjektív::S
40/52 anonim válasza:
Nekem Miss Usa tetszett nagyon (Rima Fakih).
"Nekem Timi emberileg borzasztó szimpi volt.Az elmúlt évek egyik legintelligensebb magyar versenyzője..."
Nézd meg milyen kur.va intelligens volt Timike. Szépen leégette Magyarországot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!