Hogy tetszik az új Miss Universe?
Figyelt kérdés
2010. aug. 25. 12:04
11/52 A kérdező kommentje:
Bár a barna bőre és haja miatt szép, de tényleg sokak szebbek voltak nála.
2010. aug. 25. 12:17
12/52 anonim válasza:
Miss USA meg lemaradt:)
Érdekes
13/52 anonim válasza:
nekem akkor már inkább az orosz csaj tetszik a legjobban.. de annyira egyforma az összes hogy hihetetlen. utcán sétálva több igazán szép nőt látok. ezek is szépek tényleg, de olyan tucat mind...
19L
14/52 anonim válasza:
Miss Earth-t és Miss World-öt is dél-amerikai nyeri sztem...Bár tényleg ők szoktak a legszebbk lenni.
15/52 A kérdező kommentje:
Nem értem egyébként, ha Dobó Ági volt a királynő, akkor mért nem ő ment a világversenyre? (szerintem Timi azért szebb volt, de akkor sem értem)
2010. aug. 25. 12:21
16/52 anonim válasza:
3 féle verseny van-->
Miss Universe--Timi jutott ki
Miss Earth---Kaló Jennifer
Miss World--Dobó Ági
17/52 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy a Miss universe Hungary-t Babinecz Timi nyerte, de hát itt a világ legszebb lányát választották, vagy nem? Oda nem az országok legszebbjének kell mennie?(mármint akit megválasztottak)
2010. aug. 25. 12:24
18/52 anonim válasza:
Nekem Timi emberileg borzasztó szimpi volt.Az elmúlt évek egyik legintelligensebb magyar versenyzője...
19/52 anonim válasza:
nem!
Az a Miss World
Ez az Univerzum szépe...
Nem tudom mi a különbség,de a legfontosabb ilyen verseny a Miss WORLD lesz..Oda megy Ági...
20/52 anonim válasza:
Rosszul mondta be a tv hogy világszépe választás volt..
Hivatalosan az a Miss World....Ez nem az a verseny volt még..:O
Amúgy tényleg hülyeség h.3 verseny van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!