Valóban lófejem van? (kép)
Figyelt kérdés
Csak őszinte válaszokat, bírom a kritikát. Milyen plasztikai műtéttel tudnám az arccsontom "helyretenni"?
2021. jún. 3. 21:05
12/26 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, meglepődve olvastam őket. Azt hittem sokkal több ember szerint lesz lovas.:D Szerencsére nincs ínymosolyom, már csak az hiányozna.😐
2021. jún. 3. 23:29
14/26 anonim válasza:
Ovális, hosszúkás arcformád van, nem lófej. Viszont bocs, de a frizurád boooooooooooorzalmas :( Az oldalra lelapuló egyenes semmilyen "frizura" csak még jobban kihangsúlyozza az arcformát. Telt, szép ajkaid vannak, egy nem túl harsány, de határozottabb rúzzsal célszerű lenne kicsit hangsúlyosabbá tenni.
15/26 anonim válasza:
Na, azért a frizurába azért nem lehet belekötni, mert azt gondolmám, hogy csak a mostani kép miatt van így hátradobva. Amúgy rendesen elől van, sugározva a nőiességet.
De pl munkahelyen szintén szerencsésebb a „protokollos” hátrafogott, főleg ha sok a férfi.
16/26 Noren1989 válasza:
Szerintem meg kicsi az orrod 😂😅
17/26 anonim válasza:
18/26 anonim válasza:
szép vagy (azt felejtsd el hogy gond van)
19/26 anonim válasza:
Nagyon ló fejed van!
Csúnya vagy!
33/f
20/26 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.
#19 azért csúnya nyilván nem, de a lófejjel nem vitatkozom.:D ennyiből amúgysem tudod megállapítani, szóval egyértelműen kötekedsz.😌
2021. jún. 5. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!