Csak szerintem néz ki az ha egy fiúnak hosszú a haja?
Figyelt kérdés
Meg hogyha fel kötve vagy kontyba hordja.. szerintetek is jól néz ki?:) egyébként bocsi ha rossz kateg2021. máj. 30. 10:02
3/8 Psylocyber válasza:
Én fiú vagyok, szerintem faszán néz ki a félhosszú, csapzott, természetes haj (no konty). Persze az összes csajomnak a rövid őrmester frizura tetszik.
4/8 anonim válasza:
Szerintem a vállig, egy kissé váll fölé érő haj van akinek rohadt jól tud állni, de az is nagyon kevés férfinak áll úgy tényleg jól. Viszont az annál hosszabb haj nekem nem tetszik, illetve a konty, felkötött haj sem tetszik.
5/8 anonim válasza:
Akinek jol all, azon jol nez ki...
6/8 anonim válasza:
A konty és a copf, illetve a hosszú lelógó haj a halálom, engem kifejezetten taszít. Viszont, ha csak picit hosszabb, max. vállig érő, az még tetszik is akár, ha jól áll az illetőnek.
7/8 anonim válasza:
Nekem tetszik, bár nem mindenhez áll jól, például egy mai divatot követő srácon lehet furán nézne ki de mondjuk a rocker/metálos srácoknak jól szokott állni.
8/8 anonim válasza:
Csak szerinted néz ki az.
Amúgy olyan undorító mint egy rövid haj egy nőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!