Szerintetek jól áll egy 14-15 éves fiúnak a hosszú haj, ami olyan barnás-feketés hajú?
2012. dec. 9. 16:42
1/6 anonim válasza:
A hossz jól áll, de ez a lenyalt, ferdén-vágott frizura nekem NAGYON visszataszító, bocsi.
2/6 anonim válasza:
Ez a séró... a jeges hőhullámokat versenyezteti a hátamon. Valami borzalmas.
3/6 anonim válasza:
Jesszusatyaúristen.- ez volt az első só, ami eszembe jutott.
4/6 anonim válasza:
Szerintem klassz, de vedd figyelembe, hogy milyen arcformád és arcberendezésed van. De ilyen korú srácnak szerintem abszolút megfelelne.
5/6 A kérdező kommentje:
Hát igen az igaz,hogy lenyalt meg stb.,de ugye a mai fiataloknál az a divat(már akinél),hogy hosszú haj és még valami fülbevaló vagy valami.(Nekem nincs fülbevalóm).Hát az igaz,hogy a szüleim azt mondják,hogy nem állna olyan jól,de régen amikor a vállamig ért a csajok szinte minden szünetben odajöttek mellém és elszórakoztunk.Még most növesztem,sőt még egy jó darabig kellesz is,de megéri szerintem.Köszönöm az eddigi válaszokat mindenkinek akinek vagy tetszik vagy akinek nem tetszik annak is.Várok még válaszokat és elfogadok kritikákat is.
2012. dec. 9. 22:28
6/6 anonim válasza:
A hosszú haj sokkal jobb mint egy rövid, ez karakteressé tesz, érdekesebb lesz tőle az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!