Hogyan magyarázzam el a legjobb barátnőmnek, hogy nem csúnya?
az a helyzet, hogy fojton azt mondja magáról, hogy csúnya, és nem hiszi el amikor mondom neki, hogy milyen nagyon szép. de tényleg szép, nehogy azt higgyétek, hogy csak a baráti elfogultság, mert tényleg nagyon szép.
plussz mindig tök csúnya csajokkal lóg, és megkérdeztem tőle, hogy ki a szép, ha nem ő, erre azt mondta, hogy azok a ronda pi.csák akikkel lógni szokott, pedig az egyiknek lapátfüle van a másiknak meg lófeje :\ nem csak féltékenységből mondom.
bocsi a hosszú szövegért, de már pszihológushoz akar menni, mert mindenki mondja neki, hogy szép, de nem hiszi el, azt hiszi magáról, hogy ronda :(
hogyan tudnám megértetni vele, hogy igenis gyönyörű? mert már nem tudom mit csinálhatnék :(
15/L(mindketten)
ez jó ötlet, majd keresek egy hírességet akit szeret :)
köszi
szerintem olyan képet is mutathatsz neki, aki kevésbé szép...és akkor rájön, h ő azokhoz képest mennyire szép:)
illetve mond neki azt, h örüljön annak, h olyan, amilyen, mert vannak a világban, akik éheznek, nyomorognak, vagy torz az arcuk...és mit nem adnának az ő szépségéért:)
a hírességes dolog is jó...keress olyat, aki tényleg ha egy kicsit is hasonlít rá...valamint, ha egy olyat mondasz neki, h azt mondta rád egy ismerősöm ( lehetőleg akit nem ismer, és ha rákérdez is kiaz, tudj rá mondani vmit) hogy mennyire szép vagy:)
tudom, h ez hazugság...de szerintem ez nem annyira az:$
vagy nem tudom...ez lehet nem olyan jó ötlet:D
ezt gondold ink meg, nehogy rosszul süljön el:D
remélem segítettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!