Mit kezdjek a helyzettel?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy már pár napja meg akartam csináltatni a hajamat, ilyen afro fonásra. Nem volt lehetőségem, csak tegnap kaptam időpontot a fodrásznál. Viszont az egyik osztálytársam tegnapelőtt csináltatta, ezért ma totálisan lenézett mindenki, hogy lopom a stílusát és nincs saját egyéniségem, más után megyek a divat terén. Most mindenki lenéz engem és lefújjognak. Mit tehetnék? Már egy hete ezt a frizurát akarom, errefel pont most csináltatta ő is és azt hiszik hogy leutánoztam.2021. máj. 25. 18:46
2/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat ezt elfelejtettem, fiú vagyok.
2021. máj. 25. 19:20
3/7 anonim válasza:
Na törődj vele, mit hisznek! Te tudod, hogy nincs igazuk, és ez adjon erőt. A tömeg mindig rosszindulatú. És pletykál. De ne foglalkozz velük, mert pont erre megy ki a játék! Azt akarják, hogy összetörj, elbizonytalanodj, rosszul érezd magad. Ne add meg nekik azt az örömöt, hogy ezt lássák rajtad!Eszedbe ne jusson megváltoztatnia a hajad, csak mert ők ezt gondolják! Szegd fel a fejed, bízz magadban, és olvass sokat! Én ajánlom Leiner Laurát. Ő mindig, még a legnehezebb helyzetekben is meg tud nevettetni.
Sok sikert :)
4/7 anonim válasza:
Ezt nagyon átérzem. Azt kellene mondanom, hogy ne érdekeljen, nyugodtan csináltasd meg te is olyanra a hajad. De ez az én számból nem lenne hiteles, mert nekem teljesen elvenné a kedvem az ötlettől. Szóval passz. Én tuti nem fonatnám be. De neked kell tudni.
6/7 anonim válasza:
Ja, tényleg. Hát akkor tűrnöd kell, nincs más megoldás. Én már nem bontanám ki ezért. Akkor hallgass a Hármasra, én is ennyit tudok tanácsolni, és bocsi, majd visszamegyek alsóba, hogy a szövegértésem is fejlődjön :)
(4)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!