Intim szőrtelenítésnél mit tegyek az alábbi esetben?
Nagyon rossz, mert én általában max havonta szőrtelenítettem ott eddig, az ezen az oldalon már sokszor emlegetett okok miatt
- kipattogzik,
- kisebesedik
- órákig fáj utána
- és nagyon hamar borostás lesz
viszont a mostani párom nem várja el ugyan, de látom hogy jobban szereti, ha csupasz...
Szóval én eddig bikini-vonalat epiláltam, "intimebb" részt borotváltam. De az epilátorom sem valami csúcs, mert mindig sebes lesz tőle.
A gyanta megoldás lehet?
Egy normális borotvával, és nyugtató krémmel(pl aloe vera) nem lesz baj a borotválkozással.
A kipattogzás meg ha megszokta a bőröd elmúlik, de amúgy ha nem szőrnövekedéssel ellentétesen húzod, akkor nem pattogzik ki, nem lesz sebes. Az hogy órákig fáj utána ilyet még soha nem hallottam/tapasztaltam.
Tény, hogy hamar borostás lesz, de ezért szokták keverten, mármint a vénuszdomb epilátor pl a többi borotva. :)
De ha egyiket se szeretnéd, akkor kozmetikushoz menj gyantáztatni, elsőnek nem ajánlott magadnak otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!