Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyire elítélendő, hogy...

Mennyire elítélendő, hogy néha kimarad egy-egy nap fürdés nélkül?

Figyelt kérdés
Otthon dolgozom, nagyon sokszor van, hogy ki se mozdulok otthonról, ezért egyáltalán nem vagyok se piszkosnak, se izzadt, se büdös, így van, hogy kihagyok egy-egy napot fürdés nélkül. Fogat minden nap mosok, anélkül nem tudnék lefeküdni aludni. Igényes is vagyok, tiszta ruhát veszek fel mindennap, szóval semmi ilyen brutálisat ne képzeljetek el, egyszerűen a zuhanyzás van, hogy elmarad. Egyébként nő vagyok, 26 éves.
2021. máj. 22. 11:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
19%

Számorma igénytelenség, de ha én nem érzem különösebben nem érdekel.

Azokat az embereket utálom akiknek ilyen igénytelen több napos mosdatlan bűzik van, és nem hajléktalanok tehát lenne lehetőségük tisztálkodni. Na az olyanokat legszívesebeben lehánynám.

2021. máj. 22. 12:05
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálam fürdőszoba-felújítás zajlik épp. Egy nap oké, még tán kettő is (szintén itthon dolgozom, s nem megyek sehova).
2021. máj. 22. 12:06
 3/12 anonim ***** válasza:
86%
Semennyire. Ez a minden nap fürdünk elég magyar dolog amúgy, sok európai országban sokkal ritkábban fürdenek. (Pl Franciaország)
2021. máj. 22. 12:18
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Inkább,a fogmosást hagyd ki.
2021. máj. 22. 12:45
 5/12 A kérdező kommentje:

Azt biztos nem :)

2021. máj. 22. 13:16
 6/12 anonim ***** válasza:
82%
Felesleges minden nap zuhanyozni, még akár 2-3 napot is kihagyhatsz ha nem izzadsz és nem vagy büdös. A tegnapi ruhát is nyugodtan felveheted ha nem izzadtál bele. Pl. nekem száraz bőrre kifejezetten ajánlják, hogy ne zuhanyozzak minden nap.
2021. máj. 22. 13:16
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Elég sűrűn látok itt ilyen kérdéseket. Amúgy semmi szokatlan nincsen benne, igénytelenségnek se tartom. Nekem is van, hogy kimarad egy nap ha nincs hozzá kedvem és szintén itthon vagyok én is. Senki nem nevezett még büdösnek és amúgy sem kell magyarázkodnod senkinek se, hogy tegnap vagy tegnapelőtt este fürödtél-e meg. A te dolgod.
2021. máj. 22. 14:58
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked jó, akkor ne érdekeljen más véleménye.

Nem tartom igénytelennek.

Viszont én nem bírnám ki, mert imádok zuhanyozni🤣

2021. máj. 22. 23:23
 9/12 anonim válasza:
0%
Hát ha nő vagy akkor tényleg nagy igénytelenség
2021. jún. 17. 21:50
 10/12 A kérdező kommentje:

Mert ha férfi lennék, akkor nem lenne? :)

2021. jún. 18. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!