Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Gaz ha 16 évesen egyedül...

Gaz ha 16 évesen egyedül megyek plázázni? 16l

Figyelt kérdés

Gáz ha 16 évesen egyedül megyek plázázni?

Jobban szeretek egyedül menni vásárolni,mert hamarabb végzek és magamara is tudok időt szánni,meg én osztom be az időmet.

Persze barátokkal is szeretek menni,csak az sokkal mássabb,és egyedül jobban szeretek.

Ez nagyon gáz?(bocsi,a hülye kérdésekért,csak mindig félek hogy furán néznek majd rám az emberek hogy mit csinálok egyedül a plázába)

2021. máj. 21. 09:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem az.
2021. máj. 21. 09:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy gáz! Én is egyedül szeretek vásárolni, mert akkor csak oda megyek be és azt nézem meg, ami engem érdekel.
2021. máj. 21. 09:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

ha nem jön velem a tesom / egy-két barátom, én is simán elmegyek. hallgatom a kis zenémet, nem kell beszélgetnem senkivel, nem kell várnom senkire.

néha nagyon jó csak úgy magamnak lenni, mondjuk engem alapból eléggé kimerítenek a társas tevékenységek :)

17/L

2021. máj. 21. 09:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Hogy merült ez fel nálad egyáltalán....??? Mármint hogy gáz lenne...

Szerinted ki figyel másokat, hogy épp mit csinálnak, vagy hogy egyedül vannak-e...? SENKI!

2021. máj. 21. 09:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Pasiként írom, hogy örülnék ilyen barátnőnek, aki nem akar rángatni plázázni.
2021. máj. 21. 09:48
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
🤦🏻‍♀️ ki nezne rad furan? az egvilagon senki nem fog veled foglalkozni. rengeteg ember egyedul megy vasarolgatni, senkit nem erdekel a masik.
2021. máj. 21. 09:54
 7/7 anonim ***** válasza:

Én is szoktam egyedül menni plázába, hamarabb végzek. Semmi gáz nincs benne, de még ha lenne is, senki nem figyeli, hogy kivel mész.

16l

2021. máj. 21. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!