Vonzódnak a férfiak a vékonyabb nőkhöz is?
Figyelt kérdés
Vékonyabb lány vagyok, egész életemben az voltam. Nagyon kicsik a melleim és a csípőm se nagyon széles. Fog valaha vonzódni hozzám így bárki is? Emiatt utasítottak már vissza, és csomón helyen azt írták, hogy aki azt mondja, nem a nagyobb fenekű lányokat preferálja, az hazudik (és csak próbál kedves lenni). Évek óta nem tudok hízni, de ez lenne az egyetlen megoldás?2021. máj. 20. 19:30
2/13 anonim válasza:
Azért tényleg vonzóbb egy formás fenék és csípő, a cici az nem baj ha pici 😋
3/13 anonim válasza:
Mindenkinek más tetszik, vannak olyan férfiak, akiknek a "kisfiús" alkat is bejön.
4/13 anonim válasza:
Persze. De ha teged zavar, akkor tudsz tenni ellene. Olyan nincs, hogy nem tud valaki hizni, hacsak nincs olyan jellegu betegsege.
5/13 anonim válasza:
Nekem meg picit körte alkatom van, pici cici és viszonylag nagy fenék. Utálom :( inkább lennék kisfiúsan vékony.
6/13 anonim válasza:
#5 pedig az pont nagyon csinos 😇
7/13 anonim válasza:
#5 en is pont igy vagyok es en is utalom.
8/13 anonim válasza:
A környezetemben az ilyen típusú nők házasok és gyerekük is van, úgyhogy ne aggódj. Vonzódnak a férfiak a típusodhoz.
9/13 A kérdező kommentje:
Kedves #5 és #7, pedig a ti alakotok a lehető legideálisabb (mint azt a kommentekből is láthatjátok)! Annyira szép és bármit megadnék, hogy én is úgy nézzek ki.
2021. máj. 20. 20:36
10/13 anonim válasza:
Hát már pedig nekem nem tetszenek a nagy fenekű lányok. Nem próbálok én itt senkivel se kedves lenni. Én pont, hogy tipikusan a vékonyakhoz vonzódok, feltételezhetően hozzád kérdező. És még mielőtt valamelyik agyoniskolázott "kikövetekzeteti", hogy biztos azért mondom, mert össze szeretnék itt jönni valakivel, az megint téved. Hihetetlen néhány ember felfogása. Ha már nem az tetszik biztos hazudok vagy pedig más hátsó szándékom van. Röhejes.
De valahogy érdekes módon az ilyen csajoknak mind pasija van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!