A kövér nőkhöz miért csak a középkorúak vonzódnak?
"Miért mindenkinek a vékony sportos lányok tetszenek?!"
Rendkívül egyszerű a válasz: Mert az az egészséges. Genetikai ösztön, hogy az ember (legyen férfi vagy nő) párválasztásnál EGÉSZSÉGESET igyekszik választani. Életrevalót.
A középkorú férfiak meg simán lejjebb adják a lécet, ha fiatalat s naívat akarnak.
Másik dolog: A kövérség nagyobb részben egy viselkedési probléma talaján fejlődik ki, tehát nem csak egy testi dolog!
Nyugi, láttam én már erősen túlsúlyos csajjal egy-szál bél pasikat.
Szerintem nálad sem a súlyoddal van a fő baj. Talán valamiért félnek tőled az emberek, vagy nem tudom. Magasságod, testsúlyod elárulod (privátban is jöhet). Amúgy az nagyon is dícséretes dolog, ha sportolsz. Legalább a szívedet karban tartod, meg az izületeidet. Le fogsz fogyni, ha akarsz. De mondom: Nem az nálad a fő probléma.
Ezt fiatal férfiként mondom.
Sportos = egészséges.
Elhizott = nem egészséges, és a lelkileg is vannak vele komoly bajok, ha nem hajlandó sportolni, és a túlzott evés a megküzdési módja a problémáival.
Ha a belső tulajdonságaiddal nem lennének problémák, akkor nem lennél elhízva, ez van sajnos. A külső meg a belső összefüggnek.
Aki nem képes tudomásul venni a sport objektív fontosságát racionálisan, és nincs benne annyi kitartás, önfegyelem, hogy rendszeresen sportoljon és visszafogja magát az evésben, az minden másban is ilyen szellemileg. És ilyen emberrel értelmes ember nem akar tartós kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!