A kövér nőkhöz miért csak a középkorúak vonzódnak?
Én mindig is túlsúlyos voltam és a rokonságom felénél ugyanez a probléma. Nem arról van szó hogy nem teszünk semmit sem ellene, sőt, egész életemben odafigyeltem. Volt heti 8 edzésem volt, nem ettem többet mint a vékony barátnőim és mégsem fogytam le... szóval ennyit arról hogy egy kövér ember biztos egészségtelenül él :/ Honnan tudjátok hogy a kérdező nem is próbál tenni ellene? Azt írta hogy szokott mozogni és odafigyel magára..
Kérdező: csak így tovább és ne add fel, van valaki aki rád vár ;) Lagyél nyított az ismerkedésre, ne hagyd hogy a súlyod gátoljon meg ebben és hidd el, rád fog találni az akit keresel :) Amúgy szerintem általában azért tetszenek nekik inkább a vékony sportos lányok, mert automatikusan úgy veszik hogy aki kövér az egészségtelenül él, ez pedig ritkán szimpatikus az embereknek. Én úgy tapasztaltam hogy szívesebben ismerkednek úgy velünk ha először barátilag vagy neten keresztül megismerik a személyiségünket. Ha tetszik nekik a személyiséged akkor valószínűleg bejössz majd nekik másképpen is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!