TAG Heuer óra megéri használtan?
Figyelt kérdés
200 ezer Ft környékén már jófogáson van pár darab. Mennyire biztonságos így venni? Hogy tudom megállapítani, hogy eredeti?2021. máj. 18. 21:03
2/3 anonim válasza:
Ha ezek a kérdések felmerülnek benned, akkor szerintem még nem érdemes elmerülni ebben a világban. Bármikor vásárolhatsz problémás eszközöket dörzsölt seftesektől. De ha csak a Tag formája tetszik, a Pagani Design gyárt ilyen órát is, Seiko szerkezettel.
3/3 A kérdező kommentje:
Nekem TAG Heuer neve tetszik, meg a státusz ami felépül a márka köré. Tudom, itt mindenki leszólja, hogy ilyen meg olyan hulladék, közbe meg forma 1-be mindenütt ott vannak, egy top svájci márka. Annál sztem ismertebb max a Rolex, Patek, meg az Omega van, mondjuk azok magasabb státuszúak is kicsit, de egy kvarc TAG Heuer is 400 ezertől kezdődil, a teteje meg 2 millió, szóval nem egy gyenge óra, bár befektetésnek nyiván nem a legjobb.
2021. máj. 26. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!