Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagy kinyomhatatlan pattanás ...

Nagy kinyomhatatlan pattanás Mit kell tennem?

Figyelt kérdés

Nemrég előjött egy nagy pattanás a szemgödröm környékén és nagyon feltűnő, főleg ha a szemembe néznek

Nincs fehér pötty benne, ezért nem lehet kinyomni, viszont ha hozzá érek nagyobb lesz és fáj is

Van valami otthoni mód arra hogy elmúljon?

Egyszer már volt ilyen a másik szememnél, akkor bőrgyógyász nyomta ki tűvel

Most én is ezt próbáltam, de nem jött ki belőle semmi csak kis vér

De ugyanolyan nagy, és nagyon zavar

Valami ötlet?

2021. máj. 18. 15:56
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Ne gányolj otthon. Legalább egy kozmetikushoz menj el. Ha kell, akkor elküld orvoshoz, de az ilyen otthoni kuruzslásoknak sokszor maradandó heg a vége.
2021. máj. 18. 16:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Elmennék szívesen, de sajnos még egy 15 éves srác vagyok, és a szüleim nem akarnak elvinni mondván hogy majd elmúlik
2021. máj. 18. 16:19
 3/5 anonim ***** válasza:
88%
Elmúlik amúgy tényleg, csak ne b@sztasd, főleg ne tűvel, pláne, hogy a szemed közelében van. Ha nem mész el kozmetikushoz, akkor legalább ne piszkáld, mert minél többet nyomkodod, annál nehezebben fog elmúlni.
2021. máj. 18. 19:05
 4/5 A kérdező kommentje:

Okés

És van bármi dolog amit itthon is megtalálható és lejjebb viszi a dudort?

2021. máj. 18. 19:52
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Tetran antibiotikumos kenőcs a patikából.
2021. máj. 19. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!