Szexi férfiakon a "horpadt" áll?
Figyelt kérdés
Szexi, taszító, vagy tökmindegy?
Erre gondolok:
Ne a pasi arcát nézd, csak az állát (:
2010. aug. 23. 23:00
11/17 anonim válasza:
Gribedli a neve :)
A férfiaknak állon, nőknek leginkább az arcon van :)
12/17 anonim válasza:
nem, ezek már nem griffinesek. egyszerűen csak rondák :) matt damon sosem volt jó pasi, taylor lautnertől pedig egyenesen herótom van patiszonnal együtt. a középső illető - sajnos nem sok mindent látok ahhoz, hogy felismerjem - nem néz ki annyira rosszul.
13/17 anonim válasza:
ahhh nekem errol mindig egy segg jut eszembe,engem szemely szerint irrital xD.nem csak pasin,hanem csajon is
amugy matt damon ettol fuggetlenul jo pasi.es az utolso elottinek mondom,hogy szerintem az utolso pasit nem ugy hivjak.bar en nm vagyok valami nagy twilight szakert ^^
14/17 anonim válasza:
de az bizony taylor lautner, jól írta..
amúgy meg pasifüggő. jó pasi nem ettől lesz csúnya és persze fordítva.
matt damonon pl jól néz ki mert eleve jó pasi :D
15/17 anonim válasza:
jah igazad van utolso en csak a masik nevet lattam xD.
16/17 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!