Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok ti mennyire örülnétek...

Lányok ti mennyire örülnétek egy női táskának?

Figyelt kérdés
Szülinapra?
2021. máj. 12. 15:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
78%

Attól függ, milyen az a táska.

Egy egyszerű, szögletes vonalból álló, fekete bőrtáska tetszene. Valami ocsmány tiritarka műbőr formátlan rémálom nem.

23N

2021. máj. 12. 15:21
 2/14 anonim ***** válasza:
80%
Semennyire, de mivel nem nekem vennéd így ezzel nem mész sokra :) Aki engem ismer, az tudja, hogy ne vegyen ruhát, táskát, cipőt meg igazából semmilyen tárgyi ajándékot, mert nem fogok neki örülni, nem fogom értékelni, akkor már inkább csak köszöntsön fel és ne vegyen semmit. A lényeg az, hogy akinek veszed hogy áll hozzá, mert mi nők se vagyunk ám egyformák.
2021. máj. 12. 16:47
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon el kéne találni az ízlésemet ahhoz, hogy örüljek neki. Az pedig nem mindig könnyű. Meg ugye lehet, hogy kapok egy szép fekete táskát, de van már olyanból 3, ellenben épp készülök zöldet venni. Úgyhogy én összességében nem javaslom.
2021. máj. 12. 16:50
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Inkább vegyél neki egy utalvány kártyát, és azt választ majd magának amit szeretne. Mellé egy virág, vagy egy kis csoki és tökéletes ajándék lehet, legalábbis kevesebb az esélye hogy mellélőj, mint egy olyan táskával ami esetleg nem is tetszene neki.
2021. máj. 12. 19:12
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Csak akkor, ha tényleg tetszene. Különben meg a szándékot értékelném, de csak a szekrényben állna.

Ruhát, táskát, cipőt és ilyesmiket csak akkor adj ajándékba, ha vagy nagyon jól ismered az illető ízlését vagy ő mondta, hogy szeretné azt a konkrét terméket és azt veszed meg neki. Hiába akarsz jót, ezekkel nagyon könnyű mellélőni.

2021. máj. 12. 19:18
 6/14 anonim ***** válasza:
12%

márkától függ

18l

2021. máj. 12. 19:56
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Én biztosan örülnék neki, szeretem, hogyha kapok valamit. :D Amúgy nem vagyunk egyformák, tudni kell, hogy az adott embernek milyen a stílusa, hogyha ilyen mindennapi használatban lévő dolgot veszel.
2021. máj. 13. 01:32
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire, már 3 db táskám van és túl soknak érzem. Tipikus "női táskákat" meg egyáltalán nem hordok.
2021. máj. 13. 09:06
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

#8-as vagyok

Privátban jött egy kép egy konkrét táskáról, itt reagálnék: szerintem borzalmas, én nem használnám, de amúgy meg biztos sok embernek tetszene és örülne neki.

Ezért írta majdnem minden válaszoló, hogy egyénfüggő, mindenkinek más ízlése van.

2021. máj. 13. 09:12
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha venne egy pontosan ugyanolyan hátizsákot mint amit most hordok akkor oké, de női táskát soha semmihez nem hordanék.
2021. máj. 13. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!