Mi a véleményetek azokról a körmösökről, akik a plázákban kvázi a folyosókon dolgoznak ilyen pultokban?
Figyelt kérdés
Csak általánosságban kérdezem, egyszerű kíváncsiságból. Az ilyen körmösöknél kell előre időpontot kérni, vagy csak pikk-pakk oda lehet menni és le lehet ülni, ha épp nincs ott senki? Jól, szépen szoktak dolgozni?
Köszi a válaszokat!
2021. máj. 9. 15:43
1/3 anonim válasza:
Nincs véleményem.
Igen, oda lehet ülni, ha ráér.
2/3 anonim válasza:
Egy időben gondolkodtam rajta hogy kipróbálom de aztán annyi rosszat olvastam az ilyen körmös szigetekről, hogy inkább passzoltam. Sokan írták, hogy tapasztalatlan körmösök dolgoznak, nagyon drága mert minden szarért felszámolnak külön díjat. Kb. olyan mint a biohair, ha kérsz balzsamot akkor fizess érte külön.
3/3 anonim válasza:
egyszer csinaltattam ott nem drága
16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!