Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon sovány vagyok? 17/L

Nagyon sovány vagyok? 17/L

Figyelt kérdés
40 kg vagyok,de viszont nagyon alacsony..,1,54 cm.

2021. máj. 7. 08:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz ezekkel. Élj úgy ahogy neked tetszik:) Ha soványnak érzed magad egyél többet:D Ha ducinak érzed magad edzz
2021. máj. 7. 08:39
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen arányokkal nem hiszem. Vékony a helyes szó rá
2021. máj. 7. 08:41
 3/12 anonim ***** válasza:
87%

Ezzel a magassággal arányosan Én úgy gondolom, hogy egész rendben vagy.

Nyílván, nem is ez a legjobb súly. Tehát ha tudsz, növelj tömeget.

És se vagyok jobb helyzetben. 179 centi és 58 kg.

Na szóval nem vészes, de nem is jó.

17/F

2021. máj. 7. 08:46
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

3-as vagyok.

És kiegészítésként Én is le szeretném írni.

Ne szívd mellre a negatív, bántó gondolatokat.

2021. máj. 7. 08:49
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ízlés kérdése kinek mi tetszik. Nekem a 3. valaszadó is valószínűleg ideálom alak terén, feltehetően te is kérdező. Nálad maximum a magasság, ami kicsit alacsony, de nem vészes.
2021. máj. 7. 09:11
 6/12 anonim válasza:
100%

Szia!

Én is hasonló testalkatú lehetek,mint te. 163cm/48kg

Próbáld elfogadni magad! De biztatásként én 20 éves korom körül kezdtem el picit hízni, előtte 42-44 kg körül voltam.

21/l

2021. máj. 7. 09:49
 7/12 anonim ***** válasza:
50%
A gyerek BMI szerint a sovány kategóriába tartozol. Érdemes lenne beszélni a háziorvosoddal.
2021. máj. 7. 11:23
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Pár kiló elférne még rajtad, de nem hinném hogy vészes. Ha gondolod küldhetsz képet problémásabbnak vélt pontokról, de szerintem nem gáz, meg ha jól érzed így magad, akkor senkinek semmi köze nincs hozzá.
2021. máj. 7. 12:29
 9/12 anonim válasza:
100%

Szia! Nagyából én is hasonló alkattal rendelkezem . Sokszor kaptam meg hogy túl sovány vagyok. Miközben mozogtam és rendesen étkeztem , szóval csak genetika adottság miatt.

Szerintem ne foglalkozz a testsúlyoddal ,nem jó ha ezen rágódsz. Fogadd el hogy te ilyen vagy , és ha ez megtörténik és mégis szívesen híznál akkor könyebben fog menni.

Saját tapasztalatból írom, hogy a soványokat is ugyanúgy bántják mint a ducikat.(Sok embertől halottam hogy nem hiszik,hogy soványokat is ér atrocitás) Ez társadalmi probléma, és sajnos ez nem hiszem hogy javulni fog.

Szóval önelfogadás, és használd ki hogy bármennyire hízlalo dolgokat is ehetsz :) persze azért nem arra gondolok, hogy méreg gyors kajákat :D

2021. máj. 7. 15:03
 10/12 Senior Séf ***** válasza:
100%
Ha formás vagy, semmi gond. A feleségem 60 be jól érzi magát a bőrében hasonló paraméterekkel.
2021. máj. 8. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!