Nők! Mennyire tetszik nektek ez a pasi?
Engin Akyürek, török színész. Nektek egy pasi ilyen arccal, ilyen hajjal mennyire jönne be?
Van róla kép más hajjal is, de kifejezetten így mennyire tetszik nektek?
Kár volt Törökországig "menned" érte, itthon is rengeteg a hasonló karakterű pasi. (Nekem az első képről pl. egyből Fekete-Győr András ugrott be, bár a többin nincs akkora hasonlóság)
De a kérdésedre válaszolva, szerintem teljesen rendben van, és nem igazán hiszem, hogy a hajstílusokon vagy a szakállfazonokon kicsit is éretten gondolkodó nő szemében bármi is múlna. A kisugárzás, az egyéniség, az ápoltság a fontos, és persze egy alapvető vonzalom, vagy "jóképűség".
Olyan nőkkel meg nem is érdemes kezdened, aki a hajstílusod miatt dobna - mert mi lesz, ha egyszer megkopaszodsz? Elhagy?...
nem értem a legtöbb válaszolót, hogyan lehet egy kép alapján ezeket eldönteni
Nekem nagyon ritka, hogy egy kép alapján rögtön azt gondolom, hogy milyen jól néz ki, ahhoz személyiség kell
Én úgy tapasztalom (én is ilyen vagyok), hogy a lányoknak kevésbé fontos a kinézet, mármint nem rosszból, csak... szóval talizhatok egy kinézetre jó sráccal, ha a személyisége nem fog meg, valaki másnak viszont akire kép alapján nem mondanék semmit, megszépül valahogy az arca meg mindene, ahogy megismerem
amúgy tényleg olyan tök oké férfi, bár nekem öreg lenne
a mosoly szerintem helyesa tud lenni, nem is értem mit esznek a lányok ezeken a szexi pózos, komolyfejű pasikon, ki is írom kérdésbe
17/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!